Sådan deaktiveres Bluetooth

October 11

Bluetooth-funktioner gør det muligt at udveksle data over korte afstande fra faste enheder, såsom computere og mobile enheder som mobiltelefoner. Selvom Bluetooth har sine fordele, kan det forårsage problemer med trådløs internetforbindelser og gøre browsing internettet generende. Der er et par måder til at deaktivere dit system Bluetooth kapaciteter. De er enkle og vil tillade dig at surfe nettet hassle-omkostningsfrit.

Instruktioner

Sådan deaktiveres Bluetooth

1 I nogle tilfælde kan Bluetooth simpelthen blive deaktiveret ved at højreklikke på Bluetooth-ikonet i proceslinjen på din computer placeret i nederste højre hjørne af din skærm. Proceslinjen er den samme bar med værktøjer som dit ur og power meter.

2 Hvis der er intet ikon på proceslinjen, klik på "Start" og åbne dit kontrolpanel.

3 Find fanen "Ydeevne og vedligeholdelse" og dobbeltklik på den; Klik derefter på "System." Når der, klik på fanen "Hardware" og derefter på "Enhedshåndtering" til at åbne en liste over enheder bliver udnyttet af din computer. Bluetooth bør være en af disse muligheder.

4 Højreklik på "Bluetooth-enhed" og vælg "disable".

5 Hvis du stadig har problemer, skal du genstarte din computer. Når computeren opstart, hit "F10" før Windows-operativsystemet indlæser. Dette vil tage dig til BIOS-menuen. BIOS-menuen vil tillade dig at aktivere og deaktivere de enheder, du vælger.

6 Én gang i BIOS-menuen, finde "Systemkonfigurationer" med din op og ned piletasterne og tryk på "Enter". Derfra, Vælg "Indbygget i enheden konfiguration valgmuligheder" og tryk "Enter" igen. Dette vil tillade dig at deaktivere Bluetooth og uanset hvad andre enheder, du ønsker.

Tips & advarsler

  • Hvis deaktivering af Bluetooth evner ikke løser dit problem, er der måder at afinstallere din Bluetooth-enhed helt ved hjælp af Enhedshåndtering.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com