Hvordan man Ride en 2008 Harley Fat Boy

March 14

Hvordan man Ride en 2008 Harley Fat Boy

I 1990 indført Harley Davidson en ny model til deres Softail linje af cykler. "FatBoy var Milwaukees første nyhed cykel..." Denne nye model var oprettelsen af Willie G. Davidson, barnebarn af grundlæggeren, og blev en instant salgssucces. Ejere siger, at på grund af sin lave tyngdepunkt FatBoy er en af de nemmeste at ride. I 2008 FatBoy har en 6 trins gearkasse, som også øger riders' glæde.

Instruktioner

• Grib din læderhandsker og hjelm, tilgang til FatBoy fra venstre side. Svinge dit højre ben over sæde og bag fender og sidder helt og holdent på cyklen. Kontrollér brændstof-niveau i begge tanke. I 2008 har en 5 gallon brændstofkapacitet, så sørg for at du har nok brændstof til at få dig til din destination.

• Sætte din hjelm på og justere bæltet, så den er lun, men stadig behagelige. Hvis din tændingskontakten er låst, indsætte din nøgle og drej knappen til positionen on mens også kontrollere nødsituation kill switch på styret. Sørg for transmission er i neutral position, trække i kobling håndtaget på venstre side og trykke på knappen starter på håndtag nær greb. Når motoren starter, slipper kobling håndtaget, trække på dine handsker og lad motoren varme op i flere minutter.

• Anbring begge fødder helt og holdent på jorden, ser på begge sider af cyklen for at undgå enhver løs grus. Få fat i begge håndtag barer og bringe cykel ud af kick stå oprejst holdning. Frigøre koblingen ved at trække i den venstre arm. Med din højre fod på jorden, skal du sætte transmission i første gear ved at trykke ned på gearvælgeren på nederste venstre side på cyklen.

• Plan din exit rute fra hvor du er parkeret, på udkig efter andre biltrafikken og farer såsom huller eller parkering kofangere. Med din venstre fod, svinge kickstand ind i sin opretstående position. Ser igen i begge retninger, langsomt slip kobling håndtaget med din venstre hånd, mens du vride gashåndtaget mod dig selv med din højre hånd.

• Klik omhyggeligt op gennem gearene med din venstre fod og kobling håndtaget, som din hastighed og rpm's er steget. I almindelig trafik er det ikke nødvendigt at komme ind i 6 gear. Bruge højt gear, når du er ude på den åbne landevej. Altid se fremad, og holde en sikker afstand fra anden trafik. Hold øje med både bageste spejle for at se hvad der kommer bag dig. Når bremse, anvende håndbremsen, højre håndtag, samt de rigtige fodbremse. Nyd din FatBoy ride. Du er en af de mest hoved drejning cykel fra Harley Davidson.

Tips & advarsler

  • Den erfarne rytter kursus med motorcykel sikkerhed Foundation er en god ide lige meget hvor meget sadel tid du har logget. Sørg for at du har masser af ridning erfaring og selvtillid før du tager en passager med dig.
  • Støtteben er fjederbelastet; Sørg for det er i oprejst position og har ikke svingede ned. Hvis kickstand forbliver ned, kan det snag objekter, der kan forårsage du mister kontrollen over cyklen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com