Sådan ændres en bageste Universal fælles om en 1996 Ford Ranger

November 7

En universel fælles fejl på en 1996 Ford Ranger generelt opstår på grund af manglende vedligeholdelse, såsom manglende at smøre lejerne i universal fælles. Erstatter fælles er ikke så kompliceret som det fysisk krævende. De bærende kopper for universal fælles presses i og skal af slagne eller presset ud; Dette kræver ikke specialværktøj. De universelle lejer skal være smurt under hvert olieskift.

Instruktioner

• Blokere forhjulene. Hæve bagsiden af lastbilen og placere jack står under akslen rør. Sænke lastbilen, således at det hviler på jack stande. Fjern de fire universal joint til pinion åg bolte, ved hjælp af 12 mm, 12-punkts skruenøgle.

• Lirke universal fælles fra pinion åg med en skruetrækker. Placere dræn gryden under transmissionen hale boliger. Træk drivakslen ud af transmissionen. Sted den bageste åg på driveshaft over blok af træ, med åg hængende ud i slutningen af blokken.

• Brug nålen næse tænger for at presse Låsering ovenfor den universelle betydning. Placer skruetrækker under den deprimerede Låsering og lirke det ud af rillen i åg ovenfor bærende cap. Drej drivakslen og gøre det samme for den modsatte bærende cap.

• Spray alle fire universal bærende caps rigeligt med rust penetrant. Anbring drift, rør eller socket over toppen af de bærende cap. Hammer toppen bærer hætten ned, som vil tvinge den lavere kugleleje cap ud af åget.

• Rotere driveshaft, så den nederste del af åg, med hul forlades af de bærende cap bare fjernet er nu vender opad, og de bærende cap er på bunden. Placere den universelle center-bærende arm i den lavere kugleleje cap. Placer værktøjet bliver brugt til at fjerne bærende caps på toppen center arm. Hammer den lavere kugleleje cap. Gentag denne proces for de resterende to lejer.

• Fjerne en bærende cap omhyggeligt fra den nye universal. Altid tjekke for at sikre lejerne står lige op omkring indvendige vægge af bærende cap. Installere lejer og universelle center i solid åg på driveshaft. Holde de bærende cap med hullet op og læg den i bunden hul på driveshaft åg. Tryk den så langt ind som muligt, i hånden. Sørg for, at det forbliver på plads.

• Fjerne resten af de bærende hætter på den nye universal fælles og lægge dem kugleleje-side-up. Lægge driveshaft på jorden, med den lukkede ende af de bærende cap på jorden. Placer den universelle ende i midten af de to bærende huller og sænke en af armene i den lavere kugleleje cap. Sørg for, at lejerne ikke falder, fordi de vil blive knust, når den hamren begynder. Hold universelle i de lavere bærende cap og hammer driveshaft ned over de bærende cap, indtil det er mindst 80 procent siddende.

• Hold afsnittet center universelle i de bærende cap som driveshaft drejes så at Tom bærende hul er nu på den nederste side. Presse lejet i hullet så meget som muligt. Hold center universal op i den øverste bærende cap og hammer driveshaft ned på den nederste cap. Kontroller afsnittet center træder den lavere kugleleje cap uden fortrænger de opretstående rullelejer. På dette tidspunkt, over 70 procent af både forsynet med hætter vil blive presset ind i driveshaft åg, og afsnittet center i universelle bør have begge ender delvist i bærende caps.

• Hammer enten en af de bærende hætter i resten af den måde, ved hjælp af drivkraften værktøj og hammer. Slå dem indtil snap ring groove kan ses tydeligt over de bærende cap. Installere Låsering over både forsynet med hætter. Gør det samme proces for de ydre to bærende hætter på drejelig pinion flange.

• Installere de lille fedt fittings, der ledsager den nye universal fælles, ved hjælp af en skruenøgle. Smør lejer med fedt pistol. Indsætter videregivelse at driveshaft hale boliger. Løft den bageste del af driveshaft og placere den bageste universal fælles og flange på pinion flange. Installere de fire 12 mm bolte og spænd dem med 12-punkts skruenøgle. Lavere lastbilen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com