Hvordan man ændre en bil til drivende

September 18

Hvordan man ændre en bil til drivende

De fleste køretøjer er ikke bygget til drifting; Men, der betyder ikke nødvendigvis, at køretøjer ikke kan omdannes til drifting køretøjer ved hjælp af et par ændringer. Når du opretter et køretøj for drivende, skal visse dele af køretøjet, ændres, såsom dæk, differential, suspension og transmission. Disse fire komponenter af køretøjet er særligt vigtige for drivende, fordi de giver køretøjet med de korrekte indstillinger til at håndtere afdrift.

Instruktioner

• Erstatte differentialet for det køretøj, som giver den roterende kraft til hjul, til en begrænset slip differentiale, hvis det er nødvendigt. En begrænset slip differentiale giver drejningsmoment for at begge hjul, når man begynder at miste trækkraft. Drive køretøjet op på en lift og løfte køretøjet op nok til at fjerne alle de bolte, der holder differentiale på plads. En række andre dele skal fjernes fra køretøjet før du tager ud differentieret afhængigt af typen af køretøj bliver ændret. Installere den begrænset slip differentiale. Drive de nye differential 3.000 miles til at bryde det før du bruger det til at glide.

• Sætte bageste racing tire slicks på køretøjet. Løft køretøjet fra jorden ved hjælp af bil lift. Fjern lug møtrikker fra hjulet med indvirkning skruenøgle. Holde indvirkning skruenøgle over hvert lug møtrik og trække på aftrækkeren mens du holder indvirkning skruenøglen fast med to hænder. Holde lug møtrikker på siden. Tag de to bagerste hjul ud af køretøjet og erstatte dem med hjul, der er udstyret med slidbane-mindre dæk slicks. Dæk slicks minimere mængden af greb køretøjet har på banen, således at køretøjet mister kontrollen for at udføre en drift. Skrue på hvert lug møtrik i hånden og spænd med indvirkning skruenøgle.

• Erstatte fremsendelsen af køretøjet, så en manuel gearkasse er brugt. En manuel gearkasse giver føreren bedre kontrol over køretøjet og giver mulighed for kobling til at være faldet, forårsager hjul at spinde. Fjerne automatgear komponenter fra køretøjet. Installere manuel gearkasse i køretøjet ved at tilføje koblingslamellen, kobling arm og stødstænger at nævne et par dele. En omfattende mængde af dele er nødvendige for at konvertere et køretøj transmission. Købe de nødvendige dele, online eller på bildele afløb for køretøjet at blive ændret. Køre bil til 3.000 miles til at bryde i den nye kobling før drifting.

Tips & advarsler

  • Drive køretøjet mindst 3.000 miles, når enhver ny del tilføjes køretøj til at bryde i del.
  • Ændre et køretøj der er baghjulstræk for drifting.
  • Ændre et køretøj, der allerede har en manuel transmission at mindske ændring omkostninger.
  • Bære beskyttelsesdragt, handsker og briller, mens du ændrer et køretøj for drifting.
  • Købe dele kun egnet til den specifikke køretøj arbejdes på.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com