Hvordan du kan tilbageføre en internationalt telefonnummer

May 24

I fortiden, hvis du nogensinde behov for at opspore nogen i hele verden og alt, hvad du havde var et telefonnummer, ville så have været ude af lykke. Men med nutidens teknologi, verden er blevet en meget mindre plads og folk er meget nemmere at finde. Du kan tilbageføre en internationalt nummer og har et navn og et telefonnummer tilbage i løbet af få dage.

Instruktioner

• Bruge Bestpeoplesearch.com. Dette er sandsynligvis den mest grundige mennesker-søgeværktøj på internettet. Med den internationale tjeneste kan du få navn og adresse på en person ved hjælp af enten en mobiltelefon eller fastnet, overalt i verden, om antallet er unoterede, offentliggjort eller blokeret. Ulempen her er, at selv om det er sandsynligt, at bringe resultater, adressen og navnet kan være falske. Også, på $247 fra 2009, tjenesten er ganske pebret. Dette er, at du faktisk tildelt en personlig investigator at gøre benarbejdet for dig. Hvis de ikke er i stand til at få resultater for dig, vil de refundere din penge minus et administrationsgebyr på $47. Gå til hjemmesiden og rul ned til "Søg af mobiltelefon nummer" eller "Søg efter telefonnummer."

• Bruge iinfosearch.com. Dette er en anden løn for søgning site hvor du vil blive tildelt en investigator. Denne service er en lille smule mindre på $240 fra 2009, og hvis der er ingen resultater, du får $200 tilbage og blive opkrævet en $40 gebyr.

• Bruge numberway.com. Dette er et godt sted at starte, hvis du er kort på penge, da det er gratis at bruge. Men disse er hovedsagelig gule og hvide sider fra hele verden. Ulempen her er, at hvis det telefonnummer, du leder efter er unoterede, eller hvis den celle foretage en opringning er en forudbetalt telefonen, så du er usandsynligt at finde nogen oplysninger om det. Gå til hjemmesiden, Vælg region, derefter vælge landet og sætte i telefonnummeret og se hvad der kommer op.

• Bruge searchpeopledirectory.com. Dette site er magen til, numberway.com, selvom du også kan gøre baggrund kontrol og kredit rapporter. Igen, denne hjemmeside er gratis, problemet er at det ikke opdrage nogen resultater, hvis telefonnummeret er unoterede, eller hvis det er en forudbetalt telefon. Den internationale reverse directory er øverst på siden. Bare Klik på dette link og Indtast telefonnummeret. Det vil mindst fortælle dig landet, hvis du har koden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com