Port 80 fejl på iTunes

April 6

Port 80 er en vigtig kanal for data mellem din computer og World Wide Web. Når du starter iTunes, programmet forsøger at tilslutte til denne port og vil generere en fejlmeddelelse, hvis det mislykkes. Hvis du ikke forstår port 80 og hvordan det virker, vil du ikke kunne foretage fejlfinding af iTunes, hvis det ikke lykkes at oprette forbindelse til den.

Port 80

Når du opretter forbindelse til et websted, er Hypertext Transfer Protocol (HTTP) det sprog, som sender data frem og tilbage mellem din computer og internettets servere. Port 80 er porten på din computer disse oplysninger fra internettet strømme gennem. Hvis denne port blokeres, eller hvis programmer, der opretter forbinder til internettet eller anden grund ikke er i stand til at forbinde til det, du vil modtage en fejlmeddelelse. I forbindelse med iTunes er der flere aspekter i det program, der ikke fungerer, hvis det ikke er i stand til at kommunikere med port 80.

Port 80 fejl besked

Den første konsekvens af iTunes ikke er i stand til at forbinde til port 80 er, du ikke vil kunne oprette forbindelse til iTunes Store. For at oprette forbindelse til store, skal iTunes være i stand til at forbinde til en række servere. Disse servere er phobos.apple.com, deimos3.apple.com, albert.apple.com og itunes.apple.com. ITunes vil normalt, hvis en af disse ikke virker, prøv at gå gennem en anden. Men, fordi det ikke kan connecte til port 80, ingen af dem vil arbejde. ITunes vil underrette dem om fejlen, og også af det faktum, at det ikke vil være i stand til at opdatere, indtil forbindelsen er genoprettet.

Mulige årsager: Firewall

Den mest almindelige årsag til iTunes ikke connecte til port 80 er indblanding fra din firewall. Din firewall er som et filter på port 80, der blokerer nogle programmer samtidigt med at tillade andre at passere igennem. Åbn din firewallsoftware og kontrollere, at iTunes ikke er i sin "blokerede" liste. Også, det er en god idé manuelt oprette en undtagelse for iTunes, selvom programmet ikke er blokeret. Endelig tjekke firewall-softwaren for at se om det er forældet. Hvis du for nylig har opdateret iTunes, men bruger en ældre version af firewallsoftwaren, kan din firewall udmærket fejlfortolker den nye version af iTunes som en trussel.

Andre mulige årsager

Efter at have checket din firewall, Kontroller at du har den nyeste version af iTunes. Klik på "Hjælp," og derefter "om." Hvis du har en gammel version af iTunes, oprette forbindelse til en fungerende internetforbindelse og opdatere software. Næste, du kontrollere dit operativsystem er opdateret. Endelig kan du kontakte dit modem og router dokumenter til finde ud af, hvordan du kan opdatere deres firmware. Forældet firmware eller drivere er en førende årsag til problemer med netværksforbindelsen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com