Sådan Design kreative Excel 2007 projekter

April 23

Sådan Design kreative Excel 2007 projekter

Microsoft Excel 2007 repræsenterer et stort fremskridt i denne populære linje af regnearksprogrammer, men indlæringskurven for dette program kan være ganske stejl. En af de bedste måder at få nye brugere og upgraders bruges til funktioner i programmet er at have brugerne, der arbejder med en række interessante projekter. Lære om Excel 2007 er én ting, men faktisk arbejder med programmet er helt en anden. Ved at tildele interessante projekter, kan du få dine brugere op til hastighed hurtigt.

Instruktioner

1 Oprette et projekt, som dine brugere vil finde interessant og nyttigt. Nogle interessante og nyttige projekter, der bruger Microsoft Excel eksempler på at skabe en familie budget, opbygning af en detaljeret helbredsjournal og endda skabe en indbofortegnelse. Disse projekter alle gøre brug af de grundlæggende og mere avancerede funktioner i Microsoft Excel 2007.

2 Logge på Microsofts websted og søge efter skabeloner designet specielt til Excel 2007. Skabeloner at arbejde med Excel nemmere for nybegyndere og erfarne brugere både fordi disse skabeloner automatiserer en stor del af processen. For eksempel kan et budget regneark har formler bygget at beregne forskellen mellem forventede udgifter og de faktiske omkostninger, mens et produkt opgørelse regneark kan have en formel til beregning af de samlede omkostninger i en rækkefølge baseret på antallet af enheder bestilt og prisen på hver enhed.

3 Oprette et par nye regneark ved hjælp af de skabeloner, du har hentet. Giv hver af dine nye regneark et beskrivende navn, som "Budget regneark" eller "Inventory regneark." Tillad brugere at arbejde med regneark til at skabe deres egen familie budget eller deres egen indbofortegnelse.

4 Oprette flere regneark ved hjælp af de færdigheder, du lære fra de oprindelige skabeloner. Når du klikker på hver enkelt celle, vil du se den formel, der blev brugt til at oprette denne celle. Dette gør det nemt at lære den syntaks, der er nødvendige for at oprette dine egne regneark, når du ikke har en skabelon tilgængelig.

5 Opfordre medarbejderne til at dykke dybt ind i nogle af de mere usædvanlige regnearksskabeloner, såsom blodtryk tracker til Excel 2007. Denne innovative skabeloner tillader brugernes hen til inddata deres blodtryk numre hver dag og spore deres fremskridt, som de tager skridt til at forbedre deres kondition. Brugere kan tilføje til nytten af regnearksskabelon ved hjælp af funktionerne kortlægning i Excel 2007 til at oprette et brugervenligt diagram af daglige blodtryk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com