Hvordan man åbner filen Attatchments

August 1

Hvordan man åbner filen Attatchments

En hacker's mål er at få e-mail-modtagere til at åbne en vedhæftet fil. De maskere en besked som noget legitimt, lokke brugeren til at hente den fil, som aktiverer en problematisk script. Computer brugernes savn hen til være forsigtig; Hvis en fil ser mistænkeligt, ikke åbne den.

Men ikke alle vedhæftede filer er dårlige. Fotos fra bedstemor eller PowerPoint diasshow fra kolleger er eksempler på filer ofte sendes via e-mail. For at se disse filer, skal du hentede dem. Generelt kan e-mails fra nære familie og venner betragtes som sikker.

Instruktioner

Microsoft Outlook

1 Åbn Microsoft Outlook og navigere til in-box.

2 Dobbeltklik på meddelelsen med den vedhæftede fil. Dette burde åbne meddelelsen.

3 Dobbeltklik på den vedhæftede fil i meddelelsen for at åbne den. Alternativt, Højreklik på den vedhæftede fil og vælg "Gem som". Der åbnes et vindue beder hvilket område af computeren den vedhæftede fil skal gemmes i. Vælg en placering og tryk "Gem"-knappen. Naviger til dette område på computeren, og dobbeltklik på den vedhæftede fil for at åbne den.

Online Email

4 Åbne browseren og type i Webadressen for din online mail service. Log ind med den relevante bruger benævne og password.

5 Find meddelelsen med den vedhæftede fil. Klik én gang på meddelelsen for at åbne den.

6 Find et link til "Download" eller "Åbn" den vedhæftede fil. Det kan være placeret over eller under den meddelelsestekst, afhængigt af e-mail-programmet. I Gmail og Yahoo!, er den vedhæftede fil placeret under teksten i meddelelsen.

7 Klik på "Download" eller "Åbn" link. Hvis "Åbne" er markeret, åbner den vedhæftede fil og vises på computerens skærm. Hvis "Download" er valgt, vil et vindue poppe op anmoder om en spot for den vedhæftede fil skal gemmes. Vælg en placering på computeren. Klik på "Gem." For at åbne den vedhæftede fil, navigere til det sted, hvor det blev hentet og åbne filen.

Tips & advarsler

  • Kontroller for at kontrollere lovligheden af afsenderen inden du åbner vedhæftede filer. For at gøre dette i Microsoft Outlook, Højreklik på meddelelsen i boksen. Klik på "Egenskaber." Kig på retur adressen på afsenderen om at kontrollere den besked legitimitet.
  • Vær forsigtig, når åbne vedhæftede filer, som de kan være forklædt virus, der vil skade computeren. Microsoft Outlook automatisk blokerer de følgende vedhæftede filer: bat-, .exe-, .vbs- og .js-filer.
  • Åbn ikke vedhæftede filer fra ukendte afsendere. Disse vedhæftede filer kunne være skadelige programmer i forklædning.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com