Sådan opdaterer 1000HE BIOS

November 18

En computers grundlæggende Input/Output System (BIOS) er et sæt af instruktioner, som computeren følger for at gøre væsentlige komponenter betjenes og starte operativsystemet. Lejlighedsvis, opdaterer Asus filen BIOS til at løse problemer, der er blevet opdaget, eller at tilføje understøttelse for nye enheder. Hvis din Asus Eee PC 1000HE har en forældet BIOS, kan opdaterer det øge din computers ydeevne.

Instruktioner

1 Download den nyeste BIOS fil fra Asus support-webstedet. Åbn den webside, der er anført i ressource 1. Klik på menuen "Vælg produkt" og klik på "Eee familie." Vælg "Eee PC" fra "Vælg serie" drop-down menuen. "Vælg modeller" drop-down menuen, Vælg "Eee PC 1000HE." Klik på "Søg."

2 Vælg din computers operativsystem og klik på "Søg." Alle tilgængelige downloads til Eee 1000HE computere vises.

3 Åbne BIOS-indstillinger ved at klikke på "+" ud for BIOS. De tilgængelige BIOS-opdateringer vil være sorteret efter dato. Vælg den nyeste BIOS version og klik på linket download for at gemme det på din computer.

4 Luk alle kørende programmer, og sikre, at computerens vekselstrømsadapteren er tilsluttet.

5 Åbn den ASUSUpdate nytte, der kommer præinstalleret på computeren. Det er beliggende i gruppen "Asus" program på Windows "Start"-menuen. Hvis du ikke kan finde dette program, er det også på support cd'en, der fulgte med computeren. Hvis du ikke har cd'en, kan du hente det fra Asus support-webstedet.

6 Vælg "Update BIOS fra fil" fra drop-down menuen, og klik på "Næste".

7 Klik på "Åbn" og vælg den BIOS fil du har hentet tidligere. Klik på "Åbn" for at bekræfte dit valg. Klik på "Opdater" for at begynde. Fra dette punkt før opdateringen er fuldført, skal du ikke afbryde processen. Hvis opdateringen ikke fuldføre en gang startet, er der en chance for, at computeren ikke muligvis starte.

Tips & advarsler

  • BIOS-opdateringer er risikabelt og bør kun udføres, når instrueret af tech supportpersonale.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com