Hvordan virker en 12-Volt magnetventil forret?

April 24

Hvordan virker en 12-Volt magnetventil forret?

I tidlige automotive historie, blev motorer startet i hånden. En krank blev indsat i fronten af motoren og viste med hånden for at dreje motoren. En søgemaskine give bagslag kunne forårsage krank at vende retning pludselig og måske bryde arm af en ulykkelige bilist. Det faktum, at ingen var bag rattet, mens føreren startede bilen føjet til sikkerhedsmæssige betænkeligheder. Tidlige designs for elektrisk startere kræves mund pres fra driver på en løftestang til at engagere starteren med motoren. Magnetventiler og særlige redskaber blev udviklet, og starter kredsløb blev kombineret med nøgle opererede tændingen afbrydere.

Levering

Mange starter designs sted magnetventilen direkte på startmotoren. Magnetventilen består af et hult rør omgivet af snoede viklinger af wire. Elektricitet er rettet gennem viklinger, når tændingen switch eller starter knappen holdes i positionen "Start". Den nuværende går gennem viklinger skaber et magnetfelt, der trækker en reaktiv stemplet ind i den hule fordybning. Forsiden af stemplet er knyttet til et håndtag. Som stemplet trækker tilbage, omdrejningspunkterne armen for at skubbe starter drev gear mod motorens svinghjul.

Den Cranking

Som forret drev gear engagerer svinghjul, et metal disk på bagsiden af magnetventil stemplet kontakter to elektriske terminaler, og kredsløbet mellem batteri og starter motor er afsluttet. Det energizes motor, som forvandler motorsvinghjul med starteren drev gear. Når motoren starter, svinghjul spins hurtigere end starter drev gear. En mekanisme af drev gear, kaldet en "køre" kobling, tillader gear til frihjul mens forlovet med hurtigere roterende svinghjul. Tændingskontakten er frigivet til position "run", og batteriet til magnetventilen ophører.

Returnerer

Efter magt er fjernet fra magnetventil viklinger, presser en fjeder bag magnetventil stemplet stemplet frem, afbryde den elektriske forbindelse på batteri og motor terminaler. Bevægelsen trækker også drev gear fra svinghjul ved hjælp af håndtaget. Forskellige designs af drev gear indarbejde fjedre og andre metoder til at sikre rettidig tilbagetrækningen fra svinghjul. Nogle stilarter ansætte kraften af svinghjul til at slynge gearet tilbage og engagement.

Switche

Remote magnetventiler anvendes på nogle bil gør og modeller er normalt monteret i motorrummet. Disse magnetventiler fuldføre blot banen mellem batteriet og startmotoren, og startmotoren gælder magnetiske eller mekaniske indsats at engagere svinghjul. Avanceret starter designs indarbejde gearing at give gear reduktion, at multiplicere output hastighed. Mindre strøm er forpligtet af startmotoren at nå frem til passende cranking hastighed, og processen er ikke som beskatning på det elektriske system. Selv om de kan være kompliceret eller dyrt, overgår elektrisk startere langt den bogstaveligt talt arm-busting opgave cranking en motor den gammeldags måde.


© 2019 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com