Sådan erstatte Front bremse rotorer på en 2001 VW Beetle

September 5

Når du udskifter de front rotorer på en 2001 VW Beetle anbefales det, at du erstatter puderne. Puder og rotorer bære i som en enhed fra støv og snavs, der bliver fanget mellem dem og komprimeret når bremserne anvendes. Dette skærer riller i puder med tilsvarende fordybninger i rotoren. I rillerne i de gamle puder vil forbyde dem fra at gøre fuldstændig kontakt med den nye rotor. Dette vil reducere deres effektivitet, øge bremselængden. Nogle biller kommer med en skydelære-monteringsbeslag, der er bøjet over rotoren. Du skal fjerne to bagerste bolte for at fjerne dette beslag. Anden typen har beslaget indbygget i kno.

Instruktioner

• Jack foran på bilen op og sted jack står på begge sider af bilen. Sænk bilen til at hvile på tribunerne. Fjern lug møtrikker med lug skruenøgle og fjern hjulet.

• Fjern de to caliper montering bolte, ved hjælp af en Allen bit og skralde. Løft caliper off rotoren og suspenderer den fra spole foråret af et stykke ledning, således at det ikke hænge fra slangen. Fjern Phillips skruen sikring rotoren til hubben ved hjælp af virkningen føreren.

• Fjern rotoren og Installer et nyt. Juster hul i hubben med hullet i rotoren. Installere Phillips-skruen og spænd det fast.

• Sænke caliper over den nye rotor og installere caliper bolte. Drejningsmoment dem til 35 fod-pund af drejningsmoment. Installer hjulet og stramme lug møtrikker. Sænke bil til jorden. Drejningsmoment lug møtrikker til 90 fod-pund af drejningsmoment.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com