Sådan foretages fejlfinding af en Kodak EasyShare Z740

September 18

Kodak EasyShare Z740 er en digital kamera med 10 X optisk zoom og 5 X avanceret digital zoom. Det har 5,0 megapixel samt et SD-kort for øget ekstern hukommelse. Kodak EasyShare Z740 blev udgivet flere år siden, så virksomheden ikke længere byder på telefon eller e-mail support på produktet. I stedet, du skal stole på nogle fejlfindingsteknikker i tilfælde af at du støder på et problem med kameraet.

Instruktioner

• Fjerne batteriet og derefter sætte det i igen. Dette kan hjælpe, hvis magt er fast på kameraet og vil ikke slukke. Du kan også nødt til at købe et nyt batteri, hvis kameraet ikke længere bliver drevet på selv efter opladning.

• Overføre alle billederne fra kameraet til pc'en ved hjælp af Koday EasyShare software. Dette kan hjælpe med at løse problemer med visning af der kan være forårsaget af din hukommelse er fuld. Du kan også bruge menuen til at skifte til intern hukommelse, hvis der er et problem med memory card.

• Ændre indstillingen flash. Hvis du har problemer med flash, skal du muligvis ændre indstillingen på kameraet. Dine valg vil omfatte auto flash, fyld, røde øjne og ingen blitz.

• Rengøre kameraet. En tør klud til at aftørre ned alle dele af kameraet for at fjerne overskydende støv og snavs. Kontroller, at du rengøre linsen samt kontaktpersoner fundet i batterirummet.

• Kontroller alle dine kabelforbindelser. Hvis du bruger en Kodak EasyShare dock eller USB-kabel tilsluttes direkte til dit kamera, Sørg for alle tilslutninger er sat på din PC samt enheden.

• Installere den nyeste version af Kodak EasyShare-software, hvis du har problemer med at overføre eller administrere dine billeder via PC. Du kan finde den seneste version gratis på Kodak hjemmeside.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com