Fejlfinding Ion Audio pladespiller

November 1

Fejlfinding Ion Audio pladespiller

Ion pladespillere er en måde for arkivering vinylplader ved at optage lyden til computerfiler. Enhederne, der ligner klassiske pladespillere, eller pladespillere, men i stedet for at bare ved hjælp af RCA-type røde og hvide lydkabler til at forbinde til "Phono"-indgang på en forstærker, de har en USB-forbindelse til vedhæftning til en computer, også. Problemer med Ion audio pladespillere kan indeholde ingen lyd, pladespiller ikke er anerkendt af computeren og pladespilleren spinning på en forkert hastighed.

Instruktioner

• Adgang til menupunktet inden for Windows og kontrollere, at indstillingerne er korrekte, hvis der er ingen lyd. Ion har ikke højttalere, så afhængig af lydkort og højttalere på computeren. Fra "Start" knappen gå til "Kontrolpanel" og åbne området "Lyde & lydenheder". Kontroller audio-input er indstillet til Ion og lyd er output til lydkortet. En almindelig fejl er at have audio input og output sæt forkert.

• Kontroller, at Ion er forbundet til computeren med USB-kablet, hvis computeren ikke se Ion i forrige trin. Tænd computeren og Ion off, og genstarte dem begge. Prøv at se Ion igen.

• Kontroller, at selen er svøbt omkring spindel rillen på en ensartet højde, hvis lyd lyder skingre. Kigge efter spindel gennem pladen. Du bør se bælte, også. Det bør være på den midterste del af indvendigt ring. Chipmunk eller valley-pige-klingende vokaler er forårsaget af pladespilleren spinning for hurtigt. Korrekte bælte positionering vil ordne det.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com