Hvordan du udskifter harddisken på en Gateway Laptop

July 12

Da bærbare computere er meget mindre tilpasselig end stationære computere, tror mange mennesker, at du er helt ude af stand til at opgradere eller tilpasse en bærbar computer. Mens der er en række laptop funktioner, der ikke nemt kan ændres, vil du finde, at en fælles tilpasning ikke er kun muligt, men også ganske let: ændre eller opgradere computerens harddisk. Uanset om du blot ønsker at have mere lagerplads eller du skal udskifte harddisken på din Gateway laptop på grund af kørsel fiasko, vil du være glad for at vide, at hele processen med at erstatte den skrap drive tager kun et par minutter at udføre.

Instruktioner

1 Dreje din Gateway laptop og placere den på en fast overflade. Du vil se et lille panel langs forkanten af den bærbare computer holdes på plads med en enkelt skrue. Fjern skruen og sætter den til side, så du kan sætte den tilbage på plads senere.

2 Træk forsigtigt men fast på panelet, indtil det begynder at glide ud. Du kan opleve en lille smule af modstand i begyndelsen; Dette er normalt, da den gamle harddisk afbrydes fra laptop komponenter. Fortsætte med at trække panelet ud, afslørende bakken holder Gateway laptop skrap drive. Helt fjerne skuffen fra den bærbare computer.

3 Fjerne den gamle harddisk fra harddiskbakken. Placer den nye harddisk i skuffen, avisudklip det på plads i den samme måde, som den gamle harddisk blev sikret. Sørg for at den nye harddisk vender i samme retning, at gamle var eller det ikke kunne passe ind Gateway laptop.

4 Skub harddiskbakken tilbage i den bærbare computer harddisk slot, ved at trykke på fast for at sikre, at harddisken tilsluttes Gateway laptop bundkort. Når sikkert tilsluttet, skal du bruge den skrue, som du tidligere havde indstillet til side for at sikre, at harddiskbakken ikke kommer ved et uheld kommer mister fra den bærbare computer og koble harddisken.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com