Hvordan man bruger ScreenSplitr med en TV

April 17

Hvordan man bruger ScreenSplitr med en TV

ScreenSplitr er en app, der viser video output fra en iOS-enhed såsom iPhone, iPad eller iPod touch på TV-skærmen. App er kun tilgængelig gennem tredjedel-hold app stores, ikke gennem Apples AppStore, så du skal have en jailbroken enhed for at fortsætte med anvendelsen. Derfra er det kun et spørgsmål om at gøre den fysiske forbindelse mellem iOS-enheden og dit TV. Når du har indstillet alt, kan alt fra film til spil være synlige på dit TV, hvilket giver dig en storskærm iOS oplevelse.

Instruktioner

• Dataoverføre ScreenSplitr app fra Cydia, og derefter installere app til iOS-enheden. Cydia er en tredje-app store installeret af de fleste jailbreaking software. Installere Cydia hvis ikke til stede på dit system ved at tilføje app værtswebsted som energikilde Installer på din iOS system, og derefter finde og installere "Cydia Installer" findes under kategorien "System". App værtswebstedet er inkluderet i ressourcer.

• Tilslut et æble AV-kabel til din iOS-enhed, og forbind anden enden af kablet til de sammensatte indgange på dit TV.

• Gå ind i din TV setup menu ved hjælp af fjernbetjeningen til dit tv. Vælg menuen video kilde, og vælg derefter composite video som kilde input. Gemme dit valg og derefter lukke opsætningsmenuen.

• Aktivér appen. Sig vil røbe sig en lille "på" badge med angivelse af at dens i orden, og du bør se din iOS enhed vise spejlet på dit TV. Bruge enheden som normalt, viser output både på enhedens skærm og vores TV-skærm.

Tips & advarsler

  • Købe en komponent eller HDMI video adapter til en højere opløsning skærm på din TV-skærm.
  • Jailbreaking din iOS enhed vil annullere Apples garanti.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com