Sådan Sammenlign GPS for trafik

September 7

Sådan Sammenlign GPS for trafik

Hvis du planlægger at købe en GPS-enhed til din bil eller lastbil, har nogle af de vigtigste kriterier for sammenligning at gøre med hvor godt enheden håndtag trafik. Når man sammenligner enheder, kan alle numre og tekniske jargon være forvirrende. I sidste ende er der et par vigtige elementer til at være opmærksomme på at sikre at du får en GPS-enhed, der ikke vil lade dig ned og efterlade dig lidelser gennem en anden trafikprop.

Funktioner

Hvis du er på udkig efter en GPS enhed, der gør klogt håndtering trafik, er det vigtigste element til at lede efter trafik-routing kapacitet. Når begrænset til dyrere enheder, er en god række entry-level enheder nu udstyret med evnen til at hjælpe dig med at undgå trafik. Hvor godt denne funktion virker varierer fra producent til producent, og fra område til område. Læs nogle anmeldelser fra brugere i dit område håndterer for at finde ud af, hvilken producent bedst trafik routing i din by.

Fordele

Fordelene ved din enhed trafik routing kapaciteter kan undertiden mindskes som følge af en dårlig skærm eller dårlig akustisk navigation. Når du har fundet en producent hvis trafik-routing fungerer godt i dit område, er det nyttigt at teste størrelse og klarhed på skærmen. Hvis det er muligt, bør du også lytte til hvor godt enheden giver sine hørbare navigationsbeskeder. Selv gode trafik-routing kan være nytteløst, hvis du ikke kan læse på en skærm eller hvis edb-systemets stemme er svært at forstå.

Overvejelser

Priser for GPS enheder med trafik-routing kapaciteter kan havde for mindre end $100. Renoverede dem kan findes for endnu mindre. Selvom disse priser er tiltalende, være sikker på at tjekke producentens politik på kort opdateringer. Vejene er altid under opbygning et sted og en GPS-system med stor trafik-routing kapaciteter er ikke godt, hvis dens maps er forældet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com