Vestlige New York bil klubber

April 19

Vestlige New York bil klubber

Bil klubber findes i staten New York som en måde for bilentusiaster til at holde kontakten uden at andre der deler deres kærlighed af en bestemt slags bil. Dette kunne være alt fra en ophørte, vintage linje af biler til en helt ny model af automobile. Sådan mangfoldighed mellem klubber kan nemt ses i det vestlige New York, som er hjemsted for mindst tre distinguished bil klubber.

Volkswagen sammenslutningen af vestlige NY

Volkswagen Association of Western NY blev etableret i September 1987, da en gruppe af otte Volkswagen entusiaster grundlagt klubben som et middel til at fejre den automobile uopsigelighed og bevare integriteten af Volkswagen til fremtidige generationer. Klubben holder regelmæssige møder, swap møder, skovture, begivenheder og krydstogter i hele de vestlige regioner i New York. Månedlige møder afholdes typisk på den tredje onsdag i hver måned på Rose Garden i Buffalo, New York. Selv om klubben ikke er forbundet med Volkswagen-mærke, er deres hjemmeside et autoriseret Volkswagen klub site. Volkswagen Association of Western New York kræver en årlig indmeldelsesgebyr fra alle medlemmer.

Niagara Region Porsche Club Danmark

Niagara-regionen Porsche Club Danmark er en gruppe af bil elskere, der har en fælles passion for Porsche mærke biler. Baseret ud af Batavia, New York, holder Niagara-regionen PCA regelmæssige møder og mere end 30 events hvert år. Alle disse begivenheder er åben for stående medlemmer af partnerskabs-og samarbejdsaftalen samt dem der er interesseret i organisationen. Specifik told af partnerskabs-og samarbejdsaftalen omfatte avancerede driver uddannelse, løb, stævner, restaureringer og tech sessioner. Partnerskabs-og samarbejdsaftalen har også sit eget blad, Porsche Panorama. Medlemskaber er åben kun for dem, der er 18 år eller ældre og nuværende ejer, medejer eller lejeren af en Porsche. Medlemmer er tilladt at invitere et familiemedlem eller en ven til at tjene som associeret medlem uden at pådrage sig et yderligere gebyr til deres medlemskab gebyrer.

Buffalo Octagon Association

Grundlagt i 1983, er Buffalo Octagon Association en klub for entusiaster af MG biler. MG biler kommer i mange varianter, herunder sportsvogne, luksusbiler og familiebiler, men foreningen Buffalo Octagon diskriminere ikke specifikke gør eller modeller. Der afholdes månedlige møder i byen Buffalo, og regelmæssige arrangementer afholdes på forskellige spillesteder i staten New York. Klubben er også ansvarlig for hosting en årlige biludstilling, efteråret sport Classic. Årlige afgifter er nødvendige for medlemmer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com