Sådan installeres Phillips Surround lyd HTS3455

February 22

Sådan installeres Phillips Surround lyd HTS3455

Philips HTS3455 er en hjemmebiograf med indbygget DVD/CD afspiller, fem højtalere og en powered subwoofer. Philips modtager funktioner farvekodede forbindelser til at matche terminalerne på hver højttaler for en forenklet setup. De medfølgende højttalerledninger er udstyret med metal stik for hurtige forbindelser. Et TV kan være tilsluttet system for en komplet hjemmebiograf ved hjælp af enten en HDMI (high definition media interface) eller component RGB video kabel.

Instruktioner

• Placer de to højeste talere på venstre og højre side af tv'et med rektangulære centerhøjttaleren over eller under tv-apparatet. Baghøjttalerne på gulvet står gå bag de vigtigste opholdsområde, og subwooferen kan placeres på gulvet i en out-of-the-way spot i nærheden af en mur.

• Matche de Farvekodede stik på højttalerkabler til farver på bagsiden af hver højttaler og Philips-modtager. Fra venstre mod højre, er farve forbindelser på modtageren rød, hvid, grøn, grå, blå og lilla for fem højttalere og subwoofer.

• Tilslut enten en seks-sidede HDMI-kabel til HDMI output-stikket på Philips modtager eller røde, grønne og blå stik på en RGB-video kablet til de tilsvarende udgange på modtageren og derefter tilslutte andre udgangen til den tilsvarende video-indgangsstikket på bagsiden af tv'et. HDMI giver en høj kvalitet billede Hvis tv'et er udstyret med en HDMI-indgang. Ellers brug RGB-kabel.

• Sæt i netledningerne for Philips receiver, subwoofer og TV i stikkontakter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com