Sådan fjernes en 2000 Chevrolet Cavalier Radiator

July 27

Chevy Cavalier ramte showroom gulve for første gang i 1982. Det sidste år for Cavalier var i 2004; erstattet det i 2005 af kobolt. Udskiftning af radiator i 2000 Chevy Cavalier er ikke en vanskelig proces, og du kan spare betydelige penge ved at gøre det selv. Bare husk at bortskaffe frostvæske ansvarligt på din lokale auto dele butik. Der er to typer af radiatorer, en for en automatisk, som har køligere transmissionsledninger, og en for en standard transmission, som ikke. Sørg for at angive, hvilken køler du har brug for.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen. Fjerne dækslet plast radiator til støtte af nysgerrige plast trim fastenerne op med en skruetrækker og trække dem ud med nål næse tænger. Frigøre fan fra radiatoren. Der er to plastklemmer øverst og en nederst lige som du står over for radiatoren. Der er en 10 mm bolt nederst til venstre, skal du fjerne med en sokkel. Lift fan Ligklædet at løsrive de øverste klip og læg den væk fra radiatoren, tæt på motoren.

• Fjern de to 10 mm bolte i den øverste bagsiden af radiator støtte, der har køleren støtte klemmer. Der er en på hver side af radiatoren. Fjerne disse med soklen og trække støtte klemmer fra under støtte.

• Fjerne den enkelt 10 mm bolt sikring klimaanlæg kondensator til radiator, bruger et socket. Placere dræn gryden under bundproppen. Åbn afløbet og fjern radiator kasket for at fremskynde den afdrypning proces.

• Fjerne de nedre og øvre radiator slanger ved hjælp af tang til at klemme klemmer for at løsne dem, mens du trækker slangerne ud. Fjerne de to transmission cooler linjer ved at dreje de linje nødder mod uret med linje skruenøgle.

• Tip top af radiator mod motoren nok at rydde radiator støtte og løfte radiator ud af bilen. Kig til to gummifødder i bunden af køleren. De kan eller kan ikke bo på plads på bilens støtte ligklæde. Hvis de er stadig på plads på rammen efterlade dem der. Hvis de kom ud og sidder fast til bunden af køleren, skrælle gamle radiatoren og placere dem på den nye radiator før du installerer den.

• Installer den nye radiator med gummifødder i holdning og placere støtte beslag over de øverste sider af radiatoren. Flytte toppen af radiatoren tilbage under støtte og Juster hullerne i støtte og støtte beslag og Installer og spænd de to bolte.

• Justere hullet i kondensatoren beslag med det på køleren og installere og stramme den enkelt bolt. Installere begge køligere transmissionslinjer og aktivere nødder med uret for at spænde dem med linje skruenøgle. Installere de nederste radiator slange.

• Løft fan og krog sin top klip i toppen af radiatoren. Sænke klippene i sted og installere enkelt 10 mm bolt nederst til venstre i fan ligklæde. Spænd den med en sokkel. Installere den øverste radiator slange.

• Installere den øverste plast dække over radiator og støtte svøb. Skubbe de plast trim skruer i deres huller til at sikre dem. Hæld gallon af frostvæske i radiatoren og fyld resten af vejen med vand. Systemet holder mindre end to gallon af kølemiddel, så blandingen bliver tæt nok til at en 50/50 blanding af vand til frostvæske. Det bliver faktisk tættere på 60 procent frostvæske, hvilket er fint.

• Start motoren og lad den køre, indtil det har nået normal driftstemperatur. Hold øje med kølevæske niveau i radiator til at falde, der angiver, at termostaten har åbnet. Dette vil fjerne luft i systemet. Fylde radiator resten af vejen med vand og sæt køleren hætten. Check for utætheder.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com