Brugen af mobiltelefoner på et College Campus

August 11

Mobil- eller mobiltelefoner er alle vrede på de fleste universitetsområder. Fordi mobiltelefon-teknologi er nu gået ud over markedsføring en simpel kalder, universitetsstuderende, instruktører og personale kan bruge deres telefoner til at holde med opgaver og klasse tidsplaner, kommunikere med venner og kolleger og blive bevidste om campus alarmer og advarsler. Men der er mange fordele ved at bruge en mobiltelefon på et college campus, den forstyrrende karakter af en mobiltelefon kan gøre ved hjælp af enhedens lidt svært.

Campus Communications

Behovet for øjeblikkelig kommunikation mellem studerende og administration er en nødvendighed, at USA i dag rapporterede, at Morrisville State College i New York fordelt mobiltelefoner til studerende og tilføjet den månedlige regning til deres standard skolepenge. Fordi nyere mobiltelefoner og smartphones omfatter e-mail-adgang, kan eleverne bruge deres mobiltelefoner til at kontrollere deres campus e-mail konti. Personlige digitale assistenter (PDA'er) ligesom BlackBerry har webbrowsing, som gør det muligt for studerende (især dem at tage kurser online) at få adgang til deres kursusmaterialer fra næsten hvor som helst. Telefonopkald, SMS og instant messaging er stærkt brugt på universitetsområder hvor studerende er forventede ikke kun holde op med deres venner og klassekammerater, men med deres studier. Som anført i artikel "The alder for de Smart Cell Phone", udnytter talrige universitetsområder på tværs af USA mobiltelefoner og smartphones til at sende vigtige meddelelser til studerende om registrering, finansiel støtte og tildelinger.

Snyd og andre bekymringer

På grund af deres portabilitet og instant connectivity, mange skoler også kæmper for at beskæftige sig med stigninger i snyd at mobiltelefoner tillader. For eksempel, ifølge artiklen "Gadgets regel på universitetsområder", blev tolv University of Maryland business studerende fanget, bruger deres mobiltelefoner til at snyde under en afsluttende eksamen i 2003. Et andet problem, undervisere og studerende ansigt er det forstyrrende karakter af mobiltelefoner i klasseværelset. Mange klasseværelser har en "tavs" eller "rystelse" politik for mobiltelefoner under foredrag eller lab tid, men eleverne kan underminere denne regel ved lydløst sender tekst eller onlinemeddelelser under klasse. "Gadgets reglen på universitetsområder" rapporterer også, at mange er bekymrede med oppumpning omkostninger for at holde universitetsområder, så tech-kyndige, som meget af omkostninger til installation og vedligeholdelse af trådløse netværk til computere og mobiltelefoner er føjet til student's gebyrer.

Campus sikkerhed

Efter forekomster af campus vold på Northern Illinois University og Virginia Tech blev campus-dækkende onlinekommunikation en nødvendighed. Mange universiteter har nu studerende, fakulteter og personale tilmelde sikkerhedsrelaterede kommunikation via deres mobiltelefoner. Virksomheden Rave trådløse tilbyder to forskellige sikkerhedsfunktioner, der arbejder med en mobiltelefon eller en anden trådløs enhed. Når registreret, hvis en studerende ikke er i fare, han kan kalde politiet, campus, der vil straks modtage den studerendes opholdssted, identifikation og andre oplysninger for at hjælpe dem. Hvis der er en hændelse med potentiale for at være en campus-dækkende trussel, kan sikkerhed embedsmænd udstede en advarsel til alle registrerede brugere at evakuere et område eller søge ly andetsteds. Disse beskeder kan komme i form af et automatiseret telefonopkald, SMS-besked eller en e-mail (hvis relevant til brugerens telefon).


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com