Hvad er den L1 & L2 indgange på dvd'er?

October 13

DVD-optagere bruges til at registrere optagelser fra en ekstern enhed til en blank DVD. Du vil måske bemærke to identiske input porte på optageren, omtales som "L1" og "L2." Disse porte er simpelthen forbindelsespunkt bruges til at tilslutte eksterne enheder til DVD-optageren.

Input

DVD-optagere kan have flere input porte. Disse porte er sommetider mærket sekventielt begynder med "L1"; de er placeret i forskellige punkter på optageren. I mange tilfælde en port ligger på optagerens Forside og en anden er placeret på optagerens tilbage.

Forbindelse

DVD optager input port tilslutter en ekstern enhed---såsom et tv, spillekonsol, andre DVD-afspiller eller video kamera---til DVD-optageren ved hjælp af RCA-kabler.

Swiching

Du kan bruge knappen "Indgangsvalg" på din DVD-optagerens fjernbetjening til at skifte mellem foder fra "L1" og "L2"-porte.

Optagelse

At registrere, indsætte en tom DVD i din DVD-optager, så slå din eksterne enhed. Vælg den port, din eksterne enhed er tilsluttet, så tryk på "Record"-knappen for at begynde optagelsen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com