Sådan installeres nye motorcykel greb

October 22

Sådan installeres nye motorcykel greb

Du har uden tvivl en meget god grund til at ønske at installere nye greb på din motorcykel. Din gamle greb er blevet glatte og slidte. Du tilpasser din scooter og nye greb vil lad du tilføje farve og tekstur til det overordnede udseende. Du har været følelse en masse road vibrationer, og nye greb vil hjælpe dig med at kontrollere det. Du vil på et langt sejt træk, og du vil bare nye greb. Det er ligegyldigt, hvorfor du ønsker dem — du fik dem og nu skal du installere din nye motorcykel greb. Projektet er en smule mere kompliceret end at installere nye greb på en cykel, selv om. Læs om at lære hvordan du installerer nye motorcykel greb.

Instruktioner

• Fjerne den gamle greb fra din venstre bar. Tage bar end off, derefter arbejde på den gamle greb til at få det løst. Du skal muligvis bruge noget som WD-40 til at løsne limen. Skub greb off baren. Hvis du arbejder på en gummigreb, kan du finde det lettest at skære det med en kniv. Bruge sprit, mineralske spiritus eller en anden rengøring løsning til at rense baren og fjerne alle de gamle lim.

• Installere den venstre greb først. Du skal muligvis smør linjen og greb til at gøre greb slip på. Bruge greb lim eller klæbemiddel som 3M til at holde grebet fast på plads. Afhængig af mærke og stil på dit nye greb, skal du muligvis til at stramme det ned med sæt skruer. Se producentens instruktioner.

• Forstå, at den rigtige greb virker gashåndtaget og er installeret på en roterende ærme. Fjern skruerne fra switch boliger; Det kan åbne i to halvdele. Er opmærksomme på den måde hver gasspjæld kabel er forbundet med den eksisterende greb og foretage visse du sætte kablerne i dit nye greb nøjagtig det samme som de blev installeret i din gamle greb. Arbejder din nye greb over baren og sætte halvdele af huset sammen og skrue switch boliger tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Test dit gasspjæld greb til at sikre det virker ordentligt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com