Tips til ladning ved hjælp af en iGo

October 15

Tips til ladning ved hjælp af en iGo

IGo tilbyder pålidelig opladere til elektronik hjælpemidler. Den ungarske virksomhed, der har hovedkvarter i Scottsdale, Arizona, markedsfører opladning enheder, der kan bruges med en bred vifte af navigations-systemer, mobiltelefoner og bærbare computere, der omfatter Clarion, Hewlett-Packard, Tom Tom og Sony. Når opladningen et navigations enhed med iGo software, kan efter visse tips sikre en længere batterilevetid.

iGo Power Tips

Før du oplade dit navigationssystem med en iGo, sikre at du har købt den korrekte spids (stik, der tilsluttes navigationssystemet). Power tips kan du oplade din elektroniske enhed, når du rejser på steder, der ikke leverer stikkontakter. Forskellige mærker af elektroniske systemer kræver forskellige tips, så tjek iGo hjemmesiden for at finde ud af hvilken en der passer til din maskine (Se referencer). Hvis du køber en iGo oplader, der ikke er designet til din elektroniske enhed, vil du ikke kunne oprette forbindelse til din enhed eller distribuere den nødvendige mængde strøm til batteriet.

Oplader forbindelser

Fordi power tips bruges til at oplade din enheds batterier, når du rejser i områder hvor der kan være begrænsede elektriske strømforsyninger, det er vigtigt at sikre magt tip er fuldt opladet. Sikre, at alle forbindelser til magt tip er stram og ikke beskadigede. Nogen løse ledninger eller beskadigede stik ikke kun udgør en sikkerhedsrisiko, men de vil ikke tillade magt tip til at oplade korrekt. Hvis du oplader du magt tip og er advaret af en blå lys, tag spidsen, kontrollere tilslutningerne og ledninger, vent i ca fem sekunder og derefter sætte spidsen ind til stikkontakten.

Power Tips Versus afgifter

IGo power tips er ideelle til opladning din elektroniske enhed, hvis du ikke har umiddelbar adgang til en batterioplader, men overveje at købe en biloplader, der samtidig kan bruges med din magt tip. Dette sikrer, at din magt tip forbliver fuldt opladt hvis du skal bruge din enhed fra en strømkilde.

Kan købes andre opladning enheder, der omfatter Universal Serial Bus eller USB, kabler til computeren. Mange elektroniske enheder kræver, at brugerne til at forbinde enheden med en bærbar computer, således at det kan synkronisere opdaterede oplysninger til enheden. En USB-oplader kan dit navigationssystem til at forblive drevet, når du henter vigtige oplysninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com