Sådan gendannes en 1964 Chevy Chevelle

October 1

Chevrolet begyndte produktionen af Chevelle i 1964. Chevelle var kendt som Chevelle Malibu SS og blev produceret som enten en hardtop eller cabriolet. Chevrolet ikke tilføje en big block motor indtil 1968, så 1964 modellen havde enten seks eller otte cylindre. 1964 Chevelle var ikke en muskel bil, som det manglede en stor nok motor til denne udpegning. 1964 motor er designet til at køre på blyholdig benzin, der var tilgængelige, da Chevelle var splinterny. Moderne blyfri benzin vil skade nogle dele i motoren, så nogle modernisering er påkrævet.

Instruktioner

Genoprette udvendigt

• Find en placering for at gendanne Chevelle. Tage billeder af Chevelle før afmontering for at bruge som henvisninger senere. Vælg en del af kroppen til at demontere først. Tage billeder af demontering processen med at bruge som reference. Gemme små dele såsom bolte i lukkede beholdere. Markere en forseglet beholder med indholdet og hvor de går.

• Strip maling, primer og bondo ud helt så den nøgne metal er udsat og skader eller rust er synlige. Affedt hver sektion. Fjerne rust og foretage reparationer efter behov. Udskift afsnit, hvis der er for meget skader på reparation. Bruge fabrikken udskiftninger når det er muligt, som de vil passe bedre end eftermarkedet dele.

• Komplet reparationer til denne sektion og Saml. Vælge det næste afsnit af Chevelle at adskille og Gentag processen indtil hele vognkassen er repareret.

Sådan gendannes motor og mekaniske systemer

• Start motoren og afgøre hvad dele skal udskiftes eller repareres. Foretage reparationer efter behov. Skift ventilen pladser til hærdede stellite og installere bronze ventilstyr eller skær. Dette beskytter motoren og hoveder mod skader fra blyfri benzin.

• Pre lube motoren før du starter det efter en genopbygning for at undgå skader. Skift olie og filter efter udslåning i knastaksel, som ombyggede motorer har mikroskopiske metal partikler, der vil forårsage skader over tid.

• Konvertere bremser fra tromlen hen til diskette nemlig sikkerhed. Bruge enkelt caliper 2-stempel design fra 1969 Chevelle som spindler er indbyrdes udskiftelige. Spindler er indbyrdes udskiftelige til 1972 modelår.

Genoprette interiøret og efterbehandling

• Vælg et farveskema de originale Chevrolet muligheder for indvendige. Genskab sæder og erstatte andre overflader efter behov. Kontroller alle panel instrumenter for at kontrollere de arbejder. Udskift efter behov.

• Vælge en maling farve for udvendigt fra de originale Chevrolet Chevelle muligheder. Male et lag af underuld, så malingen farve. Male i et godt ventileret område for at undgå at indånde dampe og kemikalier. Brug alt nødvendig sikkerhedsudstyr.

• Ren indvendige af Chevelle. Udviske motorrummet før du sætter motoren tilbage i bilen. Tage et billede af den færdige restaurering.

Tips & advarsler

  • Visse former for maling er farligt at bruge. Udnytte en professionel maler er stærkt anbefales.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com