Hvordan til at afkode VIN kode på en 1969 Dodge Dart

June 22

Hvordan til at afkode VIN kode på en 1969 Dodge Dart

Dodge Dart fremstillet af Chrysler Corporation i årene mellem 1960 og 1976. Det blev tilbudt som en to-dørs, en fire-dørs, en cabriolet, en hardtop, en fastback og en stationcar. Motoren blev tilbudt i mange forskellige konfigurationer. I 1969 produceret GTS model 330 hestekræfter fra en 383-cubic-tommer V8 motor. Køretøjets identifikationsnummer kan tilbyde en masse oplysninger om bilen. Følg disse trin for at afkode din 1969 Dodge Dart VIN.

Instruktioner

• Find køretøjets identifikationsnummer, omtales som VIN, under driver's-side forruden molding fastgjort til instrumentbrættet eller på titlen. På 1969 modeller og op, VIN er også stemplet på et tag, beliggende på driver's-side fender under kølerhjelmen.

• Fortolke det første tegn. Dette angiver modellen. L udpeger en Dodge Dart. Andre koder er B for Plymouth Barracuda, C for Chrysler Newport, D for Dodge Polara, P for Plymouth Fury, K for Belvedere, V for Valiant, W til Dodge Coronet, X til oplader og Y for en Chrysler Imperial.

• Fortolke det andet tegn. Dette angiver prisklasse. L angiver en standard Dodge Dart. S angiver en specialitet Dart og P er en premiummodel. Andre muligheder omfatter E for økonomi, M for Medium, H for høj, K for en politi køretøj og T for en taxa.

• Fortolke de tredje og fjerde tegn. Disse angiver karrosseriform. 21 er for en to-dørs sedan eller coupe, 23 er en to-dørs hardtop, 27 er en cabriolet, 29 er en to-dørs sports hardtop, 41 er en fire-dørs sedan, 43 er en fire-dørs hardtop, 45 er en seks-passager stationcar og 46 er en ni-passager stationcar.

• Fortolke det femte tegn. Dette angiver motorkode. A er for en 170 6-cylindret motor, B er i en 225, C er for en lønkontrakter 6-cylinder, D er for en 273 8-cylinder, F er for en 318, G er en 383, H er en 383 højtydende, J er for en 426, K er for en 440, L er til en 440 højtydende, på M er for en lønkontrakter 8-cylinder , og P er for en 340 højtydende motor.

• Fortolke det sjette tegn. Dette angiver modelår. Nummer 9 angiver en 1969 køretøj.

• Fortolke det syvende tegn. Dette angiver samlefabrik. A er Lynch Road, Michigan; B er Hamtramck, Michigan; C er Jefferson, Michigan; D er Belvedere, Illinois; E er Los Angeles, Californien; F er Newark, Delaware; G er St. Louis, Missouri. og R er Windsor i Ontario, Canada

• Læg mærke til de næste 6 cifre. Dette angiver den opbygge sekvens og løbenummer af køretøjet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com