Hvordan du slutter en iPhone til en iPhone for Gaming

February 12

Hvordan du slutter en iPhone til en iPhone for Gaming

Alle modeller af iPhone - bortset fra den oprindelige iPhone--har både Wi-Fi og Bluetooth trådløs connectivity. Disse trådløse systemer kan bruges til at spille multi-player spil, Forbindelsesmateriel ved hjælp af en lokal eller online radio link. Hvert spil har sit eget foretrukne connectivity metode, med nogle tilbyder ét system eller den anden for sammenkobling af iPhones og andre gør det muligt at ansætte enten WiFi eller Bluetooth. Bluetooth bruger mindre strøm, mens Wi-Fi har evnen til at slutte flere enheder til en enkelt spil.

Instruktioner

• Lancere spil på alle iPhones du vil oprette forbindelse til din multi-player spil. Afhængigt af spillet, kan du også kunne tilslutte en iPod touch eller iPad til din iPhone.

• Tryk på knappen for en to-player eller multi-player spil på alle håndsæt afhænger af spillets menuindstillingerne.

• Bestemme, hvilken iPhone vil være "vært". Indlede multi-player spil på denne iPhone--som alle andre spillere vil forbinde til som "klienter"--ved at trykke på indstillingen "Vært et nyt Multiplayer spil". Denne indstilling vil variere en smule afhængigt af spillet men vil tilbyde en iPhone brugeren mulighed for at indlede et nyt spil til andre iPhones til at forbinde til.

• Søgning efter nærliggende spil for at deltage på alle klient iPhones. Tryk på posten for den vært spil fra søgelisten. Nogle spil vises denne liste automatisk når værten har oprettet.

• Tryk på knappen for at starte spillet på værtens iPhone, når alle spillere har etableret deres forbindelse. Spillet vil begynde med alle håndsæt tilsluttet så længe de forbliver inden for trådløse rækkevidde.

Tips & advarsler

  • Hvis Wi-Fi eller Bluetooth er slået fra på din iPhone, vil spillet anmode om, at de relevante hardware aktiveres. Tillad det at tænde de trådløse indstillinger ved at trykke på knappen "OK" i pop op-dialogboksen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com