Sådan tilsluttes en forstærker til bil højtalere

March 14

En forstærker kan gøre meget for at forbedre lyden af en bil lyd system. Den stærkere magt reserver af forstærkeren sat mere energi bag musikken, så lows kommer igennem med mere magt, og mellemtone og diskant er mere detaljeret og nuanceret. Der er ingen grund til at lade sig skræmme om processen med tilslutning af en forstærker til højttalerne. Det er en enkel proces, der kun kræver en simpel håndværktøjet.

Instruktioner

• Løsn skruen terminaler på din forstærker med en stjerneskruetrækker. Der er fire par forstærker terminaler: højre front, venstre front, højre bageste og bagved til venstre. Hvert par af terminaler har en markeret med et plus og et andet markeret med et minus.

• Indsæt de nøgne enderne af ledningerne fører til din højre fronthøjttaler i de to terminaler til den højre front. Kontroller, at wiren markeret plus er tilsluttet plus terminalen, og minus til minus. Stram skruerne med skruetrækker til at holde den nøgne ende af wiren fast på plads.

• Gentag denne proces med de resterende højttalerterminaler og resterende talere, matchende højttaler placering til terminalerne. Altid betale meget opmærksom på matchende op plus højttalerkabel med minus terminal.

Tips & advarsler

  • Sørg for din forstærker ikke er tændt, når du Tilslut højttalerkablerne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com