Sådan installeres en Turbo oplader på en BB Chevy

July 23

En turbolader er en form for tvungen luft induktion, der bruger skovlhjul for at tvinge luft til motorens forbrændingskamre. Installation af en turbolader system på en big block chevrolet engine er ikke en konventionel virksomhed; men det kan, og har gjort. Installationsprocessen kræver mild fabrikation og omfattende samling færdigheder. Installationsprocessen kan nemt tage 40 timer eller mere og kræver specialværktøj.

Instruktioner

• Afløb motorens olie og kølevæske. For at dræne motorolie, fjerne afløb pug i bunden af bundkarret og lade alle olie til at flyde ud. For at dræne motorens kølevæske, fjerne de nederste radiator slange og lade alle af motorens kølevæske til at flyde ud i en beholder.

• Fjerne motordele. Start med at fjerne bundkarret og indtag VVS. Fjerne motorens cylinder hoveder og valvetrain. Når fjernelse af topstykket bolte, start med de to midterste bolte, og Fortsæt i en "x" mønster udad fra centrum. Fjerne begge udstødningsgas mangfoldigheder.

• Installere reservedele. Start ved at installere begge turbo udstødningsgas mangfoldigheder på topstykkerne. Bolt turbolader til passagersiden udstødningsmanifold. Installere nye ilt sensor til turbo udstødningsmanifold. Tillægge turbolader turbo olie linje. Installere linjen olie, så det vender mod forsiden af motoren når installeret i den endelige holdning. Fastgør vulco slange til turbo indtagelse (på kompressor side) og fastgør med spændebånd. Drej motoren, så den nummer et stempel er på top dead center. Installere udskiftning hoved pakninger. Re-installere topstykkerne og drejningsmoment bolte til 75 fod pounds.

• Bore 9/16th hul bag på motorblokken 2 3/4 tommer fra underlæbe af blokken og 6 inches fra transmission side af blokken. Installere montering i den nyligt boret hul og installere olie afløb linje mellem turbo og blok montering.

• Installere motor olie pan og fjerne olie temperatur afsender fra toppen af filter base. Installere kompressor decharge tube. Røret løber fra turbolader kompressor outlet til indsugningsmanifold og bør sikres med standard spændebånd. Installere kompressor inlet tube fra brændstof distributør til turbolader indløb. Vedhæfte idle luft bypass ventil outlet at turbo kompressor outlet rør. Knytte trækul canister udluftningshane og klimaanlægget boost ventil rør til turbo inlet tube. Installere en kontraventil på linjen krumtaphuset pause. Sørg for at indsætte et "T" ventil før kontraventil på linjen pause. Installere AC42 tændrør. Disse stik køre koldere end normale Tændrør til at forhindre, at pinge.

• Refill alle væsker og sæt timing til nul grader før top dead center. Start motoren og lad det varme op på driftstemperatur. Check for utætheder eller motor funktionsfejl.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com