UHF vs VHF trådløse mikrofoner

June 13

En trådløs mikrofon transmitterer lyd uden et kabel. Også benævnt en radio mikrofon det fungerer gennem kontrolhyppigheder og radiotransmission teknologier, især UHF og VHF frekvenser, FM, AM og digital modulation ordninger.

Fordelene ved trådløse mikrofoner

De vigtigste fordele ved et trådløst system over et kabel er bekvemmelighed og mobilitet. En trådløs mikrofon tillader en bruger hen til frit bevæge sig rundt uden at bekymre sig for at snuble over ledninger.

VHF og UHF

Med hensyn til teknologi og funktion følge UHF og VHF samme princip om operationen. Den primære forskel mellem transmissioner i UHF og VHF er deres hyppighed eller band. Et VHF system opererer inden for 150 megahertz til 216 megahertz, sammen med VHF TV kanaler fra 7 til 13.

En UHF system opererer inden for bands mellem 470MHz og 698MHz.

Fordele ved UHF Over VHF

Selv om både UHF og VHF følge de samme teknologi og funktion, har UHF mindre risiko for interferens, fordi det bruger højere frekvensområder. Dette bliver meget gavnligt til trådløse mikrofoner, på grund af risikoen for interferens fra mange andre trådløse systemer, der bruger typisk nederste frekvensområder og radiosignaler.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com