Hvor hen til krog oppe en Dodge Starter relæ

February 2

Igangsætter og magnetventil på din Dodge arbejde sammen med bilens batteri og tændingen at starte din motor når du drejer nøglen. Starteren er en komponent, der bogstaveligt forvandler din motor og starter det. Det er tilsluttet en svinghjul, der er involveret, når udløst. Starteren er drevet af en elektrisk anordning, der er kendt som et relæ. Et relæ er svarende til en sikring, men som regel større magt og dens evne til at gemme en og regulere magt til en vis grad.

Instruktioner

• Åbn hætte på din Dodge og Placer skruenøglen på den bolt, der holder din negative batterikabel på plads. Drej bolt til venstre for at løsne det og trække kablet op og slukker terminal stillingen. Dette vil holde dig fra kortslutning ud noget mens manøvrer omkring panelet relæ.

• Lokalisere placeringen af panelet vigtigste relæ. Afhængig af model og år af din Dodge, kan panelet relæ enten være placeret på den venstre eller højre side af motorblokken. Det ligner en sikringsboksen og er typisk i nærheden af de vigtigste sikringsskabet, batteriet eller Power Control Module. Konsultere din ejere manual, hvis nødvendigt.

• Åbne og tage ud i toppen af panelet vigtigste relæ. Find et relæ diagram på indersiden af låget. Diagrammet viser dig den nøjagtige placering af starter relæ. Forstå dine fingre omkring relæet og trække det opad og ud som du ville et stik.

• Line up tænderne af den nye relæ og læg det i sin sokkel. Sæt dækslet til relay tilbage på og vedhæfte den negative batteri terminal med din skruenøgle.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com