Hvor meget Data bruger du?

January 6

Hvor meget Data bruger du?

Den gennemsnitlige smartphone bruger i 2011 anvendes 435 megabyte data om måneden, mens den øverste 1 procent brugt mere end 4,6 gigabytes, ifølge Nielsen selskabet. Hvis din plan ikke er passende for dit dataforbrug, betaler du ekstra for overskridelse af fælles landbrugspolitik; Hvis du køber en større plan end du har brug for, spilder du penge. Uanset om du er på Android, iPhone, er Windows Phone eller BlackBerry, at kende din sats af dataforbrug afgørende for at vælge den rigtige plan og budgettering din dataforbrug.

Instruktioner

iOS

• Tryk på din iPhone "generelle indstillinger" og klik på "Brug." Dette viser du, blandt andre statistikker, mængden af data, du har sendt og modtaget, siden du sidst nulstille telefonen. Tryk "Reset statistikker" for at angive beløbene til nul, hvis du ønsker at starte dating-tracking over.

• Skriv ned hvordan du bruger dine data – hvor meget streaming video du se, hvor mange e-mails du sender-- og sammenligne det til AT & T eller Verizon's online regnemaskine. Regnemaskine fortælle hvor meget data du expend med en vis brug, såsom en time af streaming musik eller 500 e-mails. Dette giver dig en klarere idé om hvor meget data din skik kræver og hvilke aktiviteter stiller de største krav til din plan.

• Find måder at reducere dit dataforbrug, hvis du er tæt på din cap, som skærer ned på den frekvens, hvormed dine forskellige apps send eller anmode om opdateringer. Ved hjælp af Wi-Fi - hjemmenetværket eller en lokal kaffe butik, for eksempel--snarere end din udbyders netværk ikke bruger dine data budget.

Android

• Åbn programmet "Indstillinger", enten gennem startmenuen eller trykke på ikonet på startskærmen. Vælg "Mobile netværk indstillinger" skærmen for at se dine data skik i den aktuelle cyklus, og hvor længe indtil cyklussen vender. Hvis du derefter trykker på "Dataforbruget", vil din telefon give flere detaljer om din udbyders data-brug politikker og hvordan det håndhæver data-cap.

• Deaktivere Indstillinger, der kan øge din telefonregning for dataforbrug uden du er klar over det. Indstillingerne "Data aktiveret" og "Data Roaming" på "Mobile netværk" skærmen, for eksempel, automatisk tilslutte telefonen til andre netværk når din ikke er tilgængelig, hvilket betyder, at betale ekstra gebyrer. Du kan stadig oprette forbindelse til Wi-Fi uden at aktivere disse indstillinger.

• Besøg mobile versioner af hjemmesider--de har "m" i stedet for "www" i Webadressen, og har færre funktioner til at indlæse. Indstille din mobile browserpræferencer, så browseren vedligeholder en stor cache af billeder og hjemmeside elementer. Rydde cachen fremskynder webbrowsing, men en stor cache lader browseren hente de elementer, der er hurtigere, expending færre data for at gøre dette.

BlackBerry

• Tryk på startskærmen, indtil menuen "Føj til" kommer op og tryk på "Widgets." Vælg "Data skik" og det vil sætte op en widget, overvågning af brugen af dine data, viser mængden og procent af din samlede.

• Downloade en app som dataskærm for $2,99 eller Telicost Lite gratis at give dig mere information. Telicost, som er anvendelig oven på BlackBerry smartphones--forudsat OS er mindst 4,5-udgave--spor data, stemme og sms'e, sammenligner dem med din plan og advarer dig, hvis du er tæt på din cap. Data Monitor spor hvor meget data du bruger på 3G, GPRS, roaming og Wi-Fi; den er tilgængelig for 4.2 eller senere OS, men ikke CDMA brombær.

• Nedskrive din samlede databrug for et par måneder, at give dig en fornemmelse for hvor tæt du er på din cap. Hvis du kæmper for at opholde sig under fælles landbrugspolitik, eller du aldrig komme tæt, kontakt din udbyder for at ændre din dataplan. En plan, der passer til dine behov vil spare dig penge.

Windows Phone

• Download et gratis app fra din udbyder til at overvåge dine dataforbrug, såsom AT & TS Margrethe & T app eller T-Mobiles Myaccount. Dette vil gøre det muligt for dig at spore dataforbrug. På tidspunktet for offentliggørelse, har Microsoft kundgøre at den næste version af Windows Phone, "Apollo," vil har en indbygget mulighed for data-tracking.

• Sluk din dataforbindelse, hvis du bruger for meget data. Gør Klik Microsoft med henblik på at gå til "Start," på "App"-listen, og derefter "Indstillinger" og derefter "Cellular." At slukke forbindelsen forhindrer telefonen automatisk opdatere dine apps med nye data. Dog forhindrer det også dig ved hjælp af e-mail eller surfe på internettet, medmindre du slår det til igen.

• Justere indstillingerne "Batteri Saver", som findes under "Indstillinger". I Windows Phone, strømsparetilstand ikke kun sparer strøm, det reducerer også automatisk data anvendelser. For eksempel, med batteri Saver i afgift kan du ikke modtager automatiske e-mail-opdateringer indtil du fortælle din telefon til at synkronisere med e-mail.

Tips & advarsler

  • Tekst kan du din udbyder for at finde ud af, hvor meget data du har brugt, eller logge ind på flyselskabets hjemmeside for at tjekke din fakturering i detaljer. Tjek din udbyder for at lære den rigtige tekstbesked: det er #DATA til Verizon og * DATA # for AT & T, f.eks.
  • En række apps såsom DataManPro til iPhone og Android viser ikke kun procenter af brug, de sender advarselsmeddelelser advarer, når du er tæt på fælles landbrugspolitik.
  • Minimere din brug af video på telefonen. Video er den største data drain: Streaming én film tager en gigabyte dine data tildelingstidspunktet. Hvis du er fast besluttet på at se videoen, bruger du henter færre data end streaming.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com