Sådan konverteres en PDF-fil til et Word-dokument

February 18

Der er en grundlæggende proces med at konvertere en PDF-fil til et Word-dokument. Denne enkle proces gør det muligt at kopiere og derefter indsætte teksten i PDF-filen i et Word-dokument. Du kan bruge tekst i Word-dokumentet til at genskabe PDF-fil.

Instruktioner

1 Start Adobe Acrobat 8 Professional og åbne PDF-filen, som du gerne vil konvertere til en Microsoft Word 2007-dokument.

2 Åbn Microsoft Word 2007 og oprette et nyt tomt dokument, der vil holde den konverterede PDF-dokument.

3 Skifte tilbage til Adobe Acrobat, og klik på "Vælg" værktøj fra værktøjslinjen "Marker & Zoom" øverst på skærmen. Værktøjet "Vælg" er skildret af et billede af en bjælke og en musemarkør. Dette vil gøre det muligt for dig at markere teksten i PDF-dokumentet.

4 Klik et vilkårligt sted i nogle tekst, der er inkluderet i dit PDF-dokument.

5 Hjælp tastaturgenvejen CTRL + a markere al teksten i PDF-dokumentet. De tekst vil blive fremhævet med blåt, når du bruger denne tastaturgenvej, angiver teksten er valgt.

6 Tryk på CTRL + C på tastaturet for at kopiere den markerede tekst til Udklipsholder.

7 Skifte tilbage til din Microsoft Word-dokument og bruge tastaturgenvejen CTRL + v for at indsætte indhold fra PDF-dokumentet til Word-dokumentet. Du kan nu lukke PDF-filen i Adobe Acrobat og fortsætte med at arbejde med tekst i Word-dokumentet.

Tips & advarsler

  • Det er kun muligt at konvertere tekst fra en PDF-dokument til et Word-dokument. Andre komponenter såsom billeder eller objekter kan ikke konverteres direkte og bliver nødt til at blive genindsat i Word-dokumentet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com