Hvad er en Dodge anti-Spin bageste?

August 16

Hvad er en Dodge anti-Spin bageste?

Forskellige typer af forskellene kan klassificeres som "anti-spin." Disse omfatter begrænset slip, låsning og spool bagtøj. Hver udfører forskelligt på og væk fra vejen. Generelt, kun begrænset slip forskelle er installeret i fabrikken køretøjer; Det er imidlertid muligt bilen Dodge kunne udstyres med en låsning eller spool-type differentiale for off-road eller racing brug.

General Theory

Formålet med en differential er at tillade de bagerste hjul på et køretøj til at vende med forskellige hastigheder under udførelse af en tur. Forskellen kan også hjul til at "låse op" eller drej sammen ved den samme sats på lav-trækkraft betingelser. Hvis hjulene var låst sammen på alle tidspunkter, vil køretøjet ikke kunne slå, fordi hjulene på indersiden af et sving spin på en anden hastighed end på ydersiden af turn. I realiteten differentiale stabiliserer dit Dodge og tilbyder en anti-spin effekt for manøvredygtighed og sikkerhed.

Begrænset Slip bagtøj

Begrænset slip forskelle er meget udbredt i four wheel-drev og racing køretøjer, fordi de tilbyder overlegen trækkraft evner, både på fortovet og off-road. En begrænset slip differentiale tillader bilens hjul at dreje på lidt forskellige hastigheder under udførelse af en tur men låser aksler og hjul sammen når rotation forholdet variansen er for høj. Denne differentierede tillader, at køretøjet at vende sikkert i høj-greb betingelser såsom på veje og giver også mulighed for aksler låses sammen, når et hjul spins frit i en lav-greb situationen.

Låsning bagtøj

En låsning differential er lige, hvad navnet antyder; det låser hjulene sammen. Den væsentligste forskel mellem et begrænset slip og en låsning differential er at den sidstnævnte kan manuelt låses og forbliver låst, indtil manuelt frakobles. Disse forskelle er primært til off-road og racing brug og bør aldrig blive ansat på en offentlig vej eller lignende høj-trækkraft overflade; Doing kunne så alvorligt skade drev systemet.

Spool bagtøj

Spool-type forskelle er vant til permanent låse aksler sammen. Når en spole er installeret i en differentieret, er hjulene permanent sammen. En spole kan kun fjernes ved fuldstændig adskillelse den differentierede boliger. Disse forskelle er kun installeret i racing og terrængående køretøjer, der aldrig vil blive drevet på offentlige veje.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com