Hvordan til at hoppe starte en 1990 535I BMW

June 17

Hvordan til at hoppe starte en 1990 535I BMW

Batteriet i en 1990 5-serie BMW er designet til at være en pålidelig som bilen. Der er lejligheder, men når batteriet går flad. Det kommer normalt som en overraskelse når motoren ikke brand ved årsskiftet af nøglen. Derfor er det en god idé at vide hvordan til sikkert og korrekt jump start din BMW. Batteri på denne model er placeret under bagsædet, men jump-start holdning er under kølerhjelmen. Det markeres med en one-tommer plast "plus" symbol. Du skal bruge en anden bil med et levende batteri at gøre arbejdet.

Instruktioner

Prøv tænding først for at foretage fejlfinding af batteriet.

Bestemme, at batteriet er grunden til motoren ikke vil starte. Drej tændingen. Hvis motoren kranksæt, er batteriet god. Hvis der er tavshed eller en tikkende lyd, er batteriet defekt.

Fastgør de positive klemmer først.

Slå tændingen fra. Løft kølerhjelmen af begge køretøjer. Find de positive indlæg under kølerhjelmen af BMW 535i. Det forbinder til klemme af de positive (rød) kabel. Vedhæfte klemmen på anden enden af den røde ledning til pluspolen på køretøjets booster.

Vedhæfte de negative terminaler sidst.

Vedhæfte den negative (sorte) klemme til den negative terminal af booster-batteri. Knytte andre negative klemmen til motoren rammen af BMW at fuldføre banen. Enhver umalet metaloverflade vil være tilstrækkeligt. Bare sørg for det er fra alle bevægelige dele.

Køre booster biler motor for et par minutter før du prøver at starte BMW.

Start motoren af køretøjets booster. Vent mindst 5 minutter for en afgift for at bygge. Start BMW. Hvis det begynder, gå videre til næste trin.

Hvis det ikke lykkes at starte, vent en anden par minutter og prøv igen. Hvis bilen stadig ikke starte efter 30 sekunder for at forsøge, kalde en professionel mekaniker. Batteriet er muligvis ikke skyld, og yderligere forsøg kunne beskadige din motor.

Fjern kablerne i omvendt rækkefølge.

Fjern kablerne i den omvendte rækkefølge, de blev tilknyttet: BMW motor ramme først, og booster batteri røde terminal sidst.

Oplade batteriet i mindst 12 timer.

Drive BMW til en placering, hvor du sikkert kan fjerne batteriet og tillægger en batterioplader i mindst 12 timer. Bilens generator vil give nogle afgift til batteriet, mens du kører, men det er ikke dens primære funktion.

Tips & advarsler

  • Lad ikke biler touch.
  • Under tilslutning af kabler, Tillad ikke klemmer til touch.
  • Slå tændingen, lys, varmer og eventuelle andre belastning fra før du tilslutter kablerne.
  • Beskytte dine øjne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com