Sådan installeres en Victor Reinz Valve Cover pakning

November 25

Sådan installeres en Victor Reinz Valve Cover pakning

En motor ventil dækslet er metal dækslet, at går over ventilerne på hovedet. Når motoren kører, sprøjtede olie rundt i dækslet. Over tid, pakning, sæler dækslet til hovedet kan tørre ud, få beskadiget eller blive olie gennemvædet, forårsager olie at lække. Ventil dæksel pakninger skal udskiftes med jævne mellemrum. Dette er en forholdsvis enkel procedure, men sværhedsgraden kan variere afhængigt af model af bilen. Victor Reinz er en af de mange virksomheder, der fremstiller valve cover pakninger.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen. Hvis køretøjet har for nylig været drevet, tillade motor til at køle ned, som ventildæksel er metal og kan blive varm.

• Find ventildæksel hvis der er én, eller ventildæksler, hvis der er to. Motorer med en V-layout (V-8, osv.) eller en vandret imod layout (flad-6, osv.) vil have en ventil dækker på hver side af motoren for hver bank af cylindre. Mange motorer vil have søgemaskine dækker eller trim, der skal fjernes for at få adgang til ventilen dækker. Disse vil blive afholdt med clips eller bolte.

• Fjerne alle komponenter, som gå over ventilen dækker, såsom pause slanger eller elektriske seler. Tændrør ledninger på nogle biler gå gennem huller i valve cover pakning. Hvis du vil fjerne disse, forsigtigt trække dem ud tændrør, mærkning med et stykke tape og markør, som du går så de ikke er blandet. Fjern ikke tændrør.

• Fjerne spolerne, hvis motoren bruger dem. Disse vil være boltet til motor med små nødder. Afbryde de ledninger, der går til hver enkelt spole. Konsultere en værkstedshåndbog til din specifikke bil, som denne procedure kan variere meget.

• Fjerne møtrikker eller bolte, der sikker ventildæksel. Disse vil sandsynligvis være placeret på kanten af dækslet til ventilen og spænd dækslet til motorens hoved. Bruge stikkontakten i passende størrelse og en skralde til at fjerne nødder. Fjern dækslet til ventilen. Du skal muligvis trykke på kanten af ventildæksel let med en gummihammer til fri pakning fra motoren.

• Vend ventildæksel (eller dækker). Aftør alle olie ud af indersiden af coveret. Fjerne gamle pakningsmateriale fra den fordybning, der går rundt om læbe af dækslet hvor pakningen sidder. Du kan sprøjte pakning remover på den gamle pakning og derefter skrabe det. Hvis der ikke er meget pakningsmateriale, brug ståluld og en kedelig skraber til at fjerne den. Ikke ridse metal.

• Ren motoren hvor dækslet til ventilen sidder på samme måde som ovenfor, at sikre alle de gamle pakningsmateriale er fjernet og parring overfladen er ren og glat. Placer en perle af pakning fugemasse rundt om valve cover læbe. Se i manualen til dit køretøj, som ikke alle motorer kræver brug af pakning fugemasse.

• Placer den nye pakning i sted på dækslet til ventilen. Lå ventildæksel på plads, at sikre, at pakningen er placeret korrekt. Installer og spænd valve cover nødder til den rette specifikation med en momentnøgle. Ikke over stramme møtrikkerne.

• Geninstallere tændrør ledninger ved at trykke på dem på tændrør. Eller geninstallere bredbånd og spole seler, hvis motoren bruger bredbånd. Erstatte alle de komponenter, der blev fjernet til at tillade fjernelse af ventildæksel. Start motoren til at kontrollere for olie lækager. Geninstallere motoren dækning eller trimme evt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com