USB-indgange, der passer til Zune

November 21

Zune er Microsofts svar på Apple iPod. Det tilbyder alle de samme funktioner af iPod, men forvaltningen af det består af at bruge anden software end iPod'en. Zune har også en meget lignende dock forbindelse til iPod, men desværre du bruge ikke den samme USB-forbindelseskablet som iPod på Zune. Det er godt at vide, hvilke typer af kabler er tilgængelig for Zune og hvordan man bruger dem korrekt.

Microsoft HDD-00001

Microsoft HDD-00001 USB-kablet er ægte Zune kablet, der kommer med Zune, når du køber den. Ligesom andre Zune kabler har dette kabel en større dock-forbindelse, der forbinder til Zune. Anden enden af kablet er en normal mandlige USB input-stikket.

Retrak ETZUNEUSB

Retrak ETZUNEUSB kabel er ligesom enhver anden Zune kabel. Som navnet angiver, er det imidlertid et udtrækkeligt Zune USB kabel. Hvis du har en masse rod og skal rydde op ledningerne, kan Retrak kabel være en farbar vej for dig.

Forbindelse

Forbinde en Zune til en computer med et USB-kabel er enkel. Første indsætte dock forbindelse slutningen af Zune USB kablet i dock port i bunden af Zune. Tilslut anden enden af kablet i en af computerens USB-porte. Computeren vil nu installere de nødvendige drivere til computeren for at se din Zune.

Frakobling

Afbryde Zune fra computeren er lige så nemt slutte den til computeren. Klik på "Start" knappen på computerens skrivebord. Klik på linket "Computer" i startmenuen. Højreklik på "Zune" enheden drev, du ser på det næste vindue og klik på "Eject." Trække USB-kablet ud af Zune til at fuldføre afbrydelsen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com