Hvordan man Wire en hus til en Cat-5-kablet

August 5

Hvordan man Wire en hus til en Cat-5-kablet

Trådløse netværk er betydeligt mere praktisk end deres kablede modstykker: enhver computer inden for rækkevidde kan oprette forbindelse til dem og de kræver ikke nogen ledninger. Men kabelnetværk tilbyder en højere grad af sikkerhed og betydeligt højere overførselshastigheder, der gør en stor forskel for ting som at spille film eller videoer i dit hjem. Installation kablede netværk er muligt, selvom ikke du er en computer nørd.

Instruktioner

1 Bestemme det bedste sted til at angive en netværks-switch. Dette vil være krumtappen i netværket, og alle ledninger kommer derfra. Hvis forbinder dette netværk til internettet, bør hubben sættes op tæt på bredbåndsmodemmet i dit hjem. Sæt kontakten i en stikkontakt.

2 Tilslut internettet til netværks-switch, hvis nødvendigt. Find internettet output på bagsiden af bredbåndsmodem; Dette vil ligne en overdimensioneret telefonstik, og vil være mærket "output," "Internet" eller noget lignende. Tilslut en CAT-5-kablet til denne port, så Tilslut anden enden af kablet til en ledig port på netværksswitchen.

3 Køre CAT-5 kabler fra netværks-switch til alle værelser i hjemmet. Dette kan kræve bore huller gennem væggene til at støtte den ledning run. Når wiren er kørt, derefter fastgøre den til væggen. Tryk på wire til baseboard af væggen, så tryk på et u-søm over toppen og omkring wiren. Hammer u-søm ind i væggen. Gentag, indtil alle ledningerne er fastgjort.

4 Tilslut hver af ledningerne til switchen.

Tips & advarsler

  • Hvis kører en masse CAT-5 kabler til ét sted, kan det være nemmere at køre et enkelt kabel, så tilføjes en anden switch i slutningen af det. Herfra køre kortere kabler til slut forbindelserne.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com