Sådan log ind på din PayPal konto med flere brugere

September 16

Sådan log ind på din PayPal konto med flere brugere

PayPal-konti kan bruges til at sende og modtage penge, betale for varer eller tjenesteydelser og modtage betaling for varer eller tjenesteydelser. Der er tilfælde, hvor kan det være fordelagtigt at log i hen til en PayPal-konto med flere brugere, som når kontoen, der bruges for en lille eller hjem business med behov for flere autoriserede brugere adgang til kontoen. PayPal bruger E-mail-adresser til konto bruger logins og flere E-mail-adresser kan tilføjes til en konto. Hver mailadresse kan logge ind til PayPal uafhængigt og alle elementer i kontoen vil deles ligeligt mellem de autoriserede E-mail adresser (brugere).

Instruktioner

1 Log ind på PayPal ved hjælp af etablerede konto legitimationsoplysninger.

2 Klik på linket "Profil" på de vigtigste PayPal kontoside.

3 Klik på linket "Opdater" på profilsiden.

4 Klik på knappen "Tilføj" nederst på siden E-mail.

5 Angiv brugerens e-mail-adresse i feltet "E-mail adresse" og klik på knappen "Gem". Når lagringen er fuldført, vil PayPal sende en E-mail til den nyligt tilføjede mailadresse.

6 Kontrollere indbakken for den nyligt tilføjede mailkonto og find "Bekræft din nye e-mail adresse" E-mail fra PayPal. Åbn e-mailen og klikke på linket "Bekræfte min E-mail adresse". Angiv PayPal password når du bliver spurgt. Den nye E-mail adresse kan nu bruges til at logge på PayPal. PayPal giver mulighed for op til otte e-mail adresser for personlige konti.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com