Sådan ændres en 2005 Mazda6 oliefilter

October 6

2005 Mazda 6 bruger et filter af papir i en bolig under bilen på førerens side af bundkar. Nogle eftermarkedet ændringer er kommet tilgængelige til at konvertere dette system til en patron filter. Mazda, men genkender ikke disse ændringer og vil ugyldiggøre garantien skal sådanne ændringer være til stede. Ordentlig Mazda filteret bør altid anvendes, selv om der er andre papir filtre, der vil passe. Det er simpelthen at bevare garantien skulle det være nødvendigt.

Instruktioner

• Hæve forreste del af bilen ved hjælp af ordet jack, og placere jack står under understel. Sænk bilen, så det hviler på jack stande. Placere dræn gryden under olien filter boliger.

• Fjern Allen skruen i bunden af oliefilter boliger med en unbrakonøgle, og lad olien i boliger til afløb. Installere Allen skruen, når den er færdig afdrypning. Fjern oliefilter boliger ved hjælp af en kop skruenøgle ved at dreje det mod uret. Sænke huset og løfte papirfilter ud af huset. Kassér filteret på en passende måde.

• Fjern det nye filter og O-ring fra sin boks. Installer den nye O-ring på toppen af filter boliger. Installere papirfilter. Fyld filter boliger med olie til at forhindre muligheden for en tør start. Filteret tager kun omkring en halv kvart. Motoren tager ialt 5 Potter med filteret.

• Tråd filter boliger på dens beslag ved at dreje den med uret i hånden som det vil gå. Med filter cup, stram den til det punkt, at det er lunt. Ikke overspænde, eller boliger vil knække eller blive vanskeligt at fjerne næste gang.

• Rejse bilen og fjerne jack stande. Sænk bilen. Fjerne olie fyldstof cap og fylde motoren med sidste 5 Potter af olie. Kontrollere dip stick for at sikre niveauet er korrekte. Erstatte fælles landbrugspolitik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com