Problemer med Samsung LN40A750

December 8

Samsung LN40A750 er 40-tommer LCD-TV. TV-funktioner en 120 Hz opdateringshastighed, fem forskellige billede tilstande og en række indgange til tilslutning af eksterne enheder. Hvis du oplever problemer med dit TV, såsom display problemer eller TV fungerer uregelmæssigt, foretage fejlfinding af problemet for at se, hvis du kan løse det på dit eget før du tager TV reparationer.

Misfarvede billede ved hjælp af Component-indgang

Check hvad stik stikkene er tilsluttet, hvis den eksterne enhed er forbundet til dit Samsung TV ved hjælp af en komponentkabel. Hvis nogen af stikkene er tilsluttet knægte, der ikke er den samme farve som forbindelsen, kunne dele af billedet, der er normalt en bestemt farve skifte til en anden farve. For eksempel, røde farver kan være grøn eller grønne kunne være blå. Stik til matching-farvede stikkene.

Flimrende barer

Tryk på "Menu" på fjernbetjeningen, hvis der er flimrende bjælker i siderne af skærmen. Fremhæv ikonet "Billede" i venstre side af skærmen ved hjælp af pileknapperne. Ikonet billede ligner en TV-skærm. Tryk på "Enter." Tryk på "Down" pil til Vælg "Skærm" og tryk "Enter". Fremhæve "Grov" og tryk "Enter". Tryk på "Venstre" og "Højre" pileknapper til at justere de grove niveauer. Tryk på "Enter", når du er færdig justering de grove niveauer. Fremhæve "Fine" og tryk "Enter". Tryk på "Venstre" og højre"pileknapper til at justere de fine niveauer. Tryk på "Afslut" for at gemme dine ændringer og lukke menuen, når du er færdig.

Ustabile TV opererer

Sluk tv'et, hvis du kan og derefter frakobler Samsung LN40A750 tv strømkablet fra stikkontakten du har det tilsluttet Hvis tv'et er i drift i en ustabil måde. Ustabil drift opstår, når TV'et beføjelser selv tænder og slukker, skifter sine egne kanaler og indgange eller justerer sin egen volumen. Vent i 30 sekunder og tillade TV til at udføre en blød nulstilling af sine interne komponenter, så re-forbindelse til TV'ets strømkabel til stikkontakten.

Dårligt billede

Du kontrollere alle stikkene skubbes fast til stikkene på kildeenheden og TV'et, hvis du oplever et forvrænget eller rullende billede. Hvis en kanal, du trækker i ved hjælp af en antenne kommer dårligt, Flyt antennen, så det ikke bliver blokeret af træer, bygninger eller andre hindringer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com