Bremse Rotor udskiftning Tips

April 15

Bremse Rotor udskiftning Tips

De fleste bilmodeller bruger skivebremser eller rotorer på begge forhjulene på grund af deres bremsekraft sammenlignet med tromle bremser. Stadig, en slidt ud eller defekt rotor kan bringe dit liv i fare i en høj trafik gade, vej eller motorvej. Derfor, dette er en af disse køretøj systemkomponenter, hvor du bør ikke gå på kompromis. Erstatte den dårlige rotor på din bil nemt med et par tips.

Forholdsregler

Før du begynder at erstatte rotoren, deaktivere airbag system, hvis din bestemt køretøjsmodel er udstyret med det. Dette vil forhindre dig i ved et uheld udløser en virkning sensor og skade dig selv eller en anden inde i eller omkring bilen.

Løsne hjulet lugs, og bruge en gulv jack til at hæve tire og wheel assemblyen med rotoren du nødt til at erstatte. Støtte til bil på en jack holder og chock den bageste eller forreste hjul til at holde køretøjet fra rullende. Derefter fjerne dæk.

Fjerner rotoren

Frigøre bremse caliper og montering beslag fra rotoren, og derefter sikre caliper til suspension ved hjælp af et stykke ledning. Forlader caliper hængende løst kan beskadige bremse slange.

Spray fælg med dæk med bremsedele renere og bruge shop håndklæder til at fjerne reservedelsbremsebelægningsenhed støv, hvis det er nødvendigt. Nogle bremseklodser kan indeholde asbest, der vides at forårsage kræft, og du skal ikke puste det.

Bemærk, at du skal fjerne hjullejer samt hvis du udskifter en bageste rotor. Vær omhyggelig med ikke at lade støv, snavs eller andre partikler forurene lejer og fedt. Hvis det er nødvendigt, Pak hjullejer med nye høj temperatur hjulleje fedt.

Kontroller, at rotoren på dit køretøj ikke er knyttet til Hjulnav med monteringsskruer eller bolte, som du har brug for at fjerne først. Hvis rotoren synes fast, skal du bruge en gummihammer til at trykke på bagsiden af rotoren til at løsne det fra hub'en. Hvis rotoren er rustne og svært at fjerne, skal du bruge en puller, som du kan leje fra din lokale auto dele butik.

Dukke op igen eller erstatte rotoren

Nogle rotorer kan være dukket op igen for at rette mangler eller skader forårsaget af års tjeneste uden at skulle erstatte den. Hvis du ikke er sikker på, at en bremse reparation shop for inspektion rotoren.

Hvis du installerer en ny rotor, sammenligne den gamle rotor med den nye, og sørg for at du har den korrekte udskiftning.

Når du installerer dukket op igen eller nye rotoren, holde fedt fra rotoren friktion. Ifølge "Moderne Autoteknik" af James E. Duffy, vil fedt hærde og forårsage alvorlige breaking problemer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com