Typer af radiografiske Film artefakter

March 19

Typer af radiografiske Film artefakter

Radiografisk film artefakter er tætheder eller områder af mørket, der kan hindre X-ray fortolkning. Fejl kan forekomme på alle trin i udviklingsprocessen. En hovedbestanddel af filmen artefakter er menneskelige fejl, men manufacturing fejl er også muligt. Filmen kan være udviklet korrekt, men håndteret forkert efter eksponering proces. Denne liste indeholder de almindeligste produktionsfejl.

Bevægelse skader

Film kan blive beskadiget på grund af glidende af produktets ufuldstændige, selv over glatte overflader. Striber og prikker kan vises på slutproduktet. Dette sker ofte i en tør atmosfære hvor den færdige film kan have lyn-type striber. Når en film er ved at blive hængt, kan bøjlen ødelægge en del af den eksponerede fotografi samt.

Hånd skade

Fingeraftryk og Fingernegl mærker er en fælles type af X-ray skader. Tommelfingre kan krympe X-ray og forlade folder. Mørkere uigennemsigtig mærker er forårsaget af pres.

Forvrængning

Forvrængning kan være forårsaget af bevægelighed i løbet af X-ray eller forkert placering. Hvis røntgenbillede er placeret i en forkert vinkel, vil filmen blive forvredet. Hvis emnet er på vej, vil billedet blive sløret.

Fabrikationsfejl

Rulle mærker fra film fremstilling kan vises efter emulsion.

Klart billede

Hvis intet billede er udviklet på filmen, kan så maskinen ikke har slået. Også, kunne være opstået en X-ray funktionsfejl. Fixer kunne have ødelagt billede inden forarbejdning.

Double Exposure

Hvis to billeder vises i overlay eller vinkelret, var filmen sandsynligvis udviklet mere end én gang.

Stykke af billedet mangler

Menneskelige fejl med fixer løsning, overlappende film under emulsion og en artefakt kaldes kegle skæring kan resultere i billedet afskaffelse. Kegle skæring er når en del af røntgenbillede ikke undergår stråling. Metalgenstande i emnet kan også forårsage skygger, hvor en del af billedet er optaget og vises ikke.

Film dug

Film dug er en yderst fælles artefakt i praksis. Vises billedet muligvis grå og har detaljer tab. Filmen var sandsynligvis udsat i en periode, stress, såsom lys ændring eller ekstreme temperaturforandringer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com