Hvordan skal tilbageføres på en BMW K 1200 LT

January 14

BMW K1200LT er en touring-stil motorcykel manipuleret til at levere en komfortabel ride til langdistance forlystelser. Som en fuldt fremhævede motorcykel kommer det udstyret med sin egen dedikerede bakgear for at gøre sikkerhedskopiering motorcykel op en lettere proces for ryttere. Foregår i omvendt din BMW K1200LT er en nem proces, der kræver blot et par af hurtig øjeblikke, takket være den motorcykel indenbords bakgear.

Instruktioner

• Straddle din BMW motorcykel, således at det kan være støttet af mindst én, men ideelt set begge dine ben.

• Tænde motorcyklen ved hjælp af tændingsnøglen; derefter skifte den cykel gear i "Bakgear." Dette vil aktivere bakgear og dens lys. Ikke alle motorcykler har omvendt gear; men K 1200 LT omfatter en dedikeret bakgear. Det er beliggende på styr på højre side.

• Ser på området bag din motorcykel som du tilbage ud. Køretøjet vil bevæge sig langsomt, så du kan bruge dine fødder til at give små justeringer af din kontrol over retningen af din reverse bevægelse, ud over den kontrol, som den begrænsede hastighed i bakgear.

• Guide motorcykel ud af sin parkeringsplads, ved hjælp af dine fødder til at hjælpe kontrol balance. Når du har bakket ud, engagere kobling af motorcyklen og få det i sin første gear til at begynde at bevæge sig fremad.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com