DIY: Konvertible øverste farvestof

December 20

DIY: Konvertible øverste farvestof

Hvis du ejer en cabriolet og tilbringe en masse tid med top i op-position, hvor det er underlagt stærkt sollys, regn og andre elementer, er det sandsynligvis ser en smule falmet. Installation af en ny top er altid en mulighed, men hvis din eksisterende top ikke er revet og er strukturelt lyd, så købe en ny kunne bare være spild af penge. Farvning en top er en mulighed, der mange konvertible bilejere har draget fordel af.

Årsager til farvning en Top

Der er et par grunde til at man måske ønsker at overveje farvning en Cabriopresenning. Den mest almindelige årsag er at det materiale, som toppen er lavet af har falmet eller bliver snavsede fra år at blive udsat for elementerne. En falmet Cabriopresenning kan høj grad forringer din bils udseende. Farvning toppen straks forvandler den.

Anden grunden til farvning en top er at ændre udseendet af dit køretøj. Antag, at du ejer en vintage sportsvogn med en flot tan top, men du ikke kan lide farven og tror det ville se bedre ud i sort eller endda en mørkere brun. Du kan farve top en anden farve og i processen, væsentligt ændrer udseendet af dit køretøj. Bare husk på at du kan farve en mørkere farve til en lysere farve, men det er relativt let at farve en lysere farvet top til en mørkere farve.

Typer af farvestof

Der er flere virksomheder, der tilbyder farvestof for konvertible toppe. Et af kriterierne for at beslutte, hvilken type af farvestof at bruge er hvad materiale din top er lavet af. De fleste toppe er lavet af enten vinyl eller klud, med vinyl bliver mere almindelige og billige. Begge disse typer af toppe kan være farvet med den korrekte fremgangsmåde og materialer. Hvis du har en vinyl top, så prøv sort Top farvestof fra Forever sort (Se afsnittet ressourcer) For stof toppe, bruge et stof farvestof som den slags, der Rit gør (Se afsnittet ressourcer).

Hvordan man kan farve en Top

Det første skridt i farvning din Cabriopresenning er at rengøre den grundigt. Brug en mild sæbe og vand. Blød top med vand og derefter krat toppen med en blød børste, der har været dyppet i sæbe og vand, rengøring hele overfladen af toppen så grundigt som muligt. Når toppen er renset, lad det tørre natten over eller i sollys.

Anvende den øverste farvestof med en pensel, start i midten og pensel det på jævnt og i én retning på hele overfladen af toppen. Du skal muligvis anvende tre eller fire lag for at få komplet og grundig dækning. Når du farve dit top, gør sikker på at du maske ud nogen af områderne i nærheden af bilen for at undgå at komme farvestof på dem, og bære gammelt tøj, som du ikke har noget imod at komme farvestof. Sørg for at du forlader toppen i op-position for et par dage efter du farve det for at sikre, at farvestoffet hærder og fuldt opsuger ind i toppen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com