Hvor meget luft kan du sætte i motorcykeldæk?

April 4

Motorcykeldæk er ligesom bildæk i, at de kan håndtere et bestemt beløb for pres. For meget og dæk kan briste, for lidt og dæk vil ikke greb vejen korrekt. Der er ingen universel dæktryk for cykel dæk og hvert dæk vil have sin egen trykområde.

At finde enkelte dæk specifikationer

Altid tjekke manualen til din motorcykel inden du sætter luft i dine dæk og kigge efter anbefalede dæktryk. Manualen kan anføres specifikke dæk skal anvendes på din cykel.

Producent af dæk kan også bogføre den anbefalede Tryk på dækkene på sin hjemmeside eller kan besvare et dæk spørgsmål på sin toll-free Kundeservice hjælpetjenester.

Eksempler

For touring og cruising cykler, der passer til Metzeler Alpha ME880 dæk, den anbefalede pres for solo ridning er 36 pounds per kvadrattomme og 40 psi for en pillion passager.

For sportsmotorcykler bruger Metzeler dæk, kan det anbefalede tryk variere fra 32 til 42 psi, afhængig af størrelse og om en pillion finder sted eller ej. Metzeler, understreger dog, at dæk bør oppustet inde pres grænser, som anført af ejere manual.

Trykmålere og manometre

Mange motorcykel ejere holde et dæk inflation handy til toppen op dækkene når det er nødvendigt. Dog være sikker på at sammenligne målere regelmæssigt mellem gas-stationer eller hjem airbagmoduler, i tilfælde af en leverer den forkerte pres. Dæktrykket skal måles, når kulden som presset stiger, luften udvider med varme.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com