Sådan gendannes en gammel knallert sæde

April 1

Sådan gendannes en gammel knallert sæde

Der er intet som at have den klassiske, oprindelige plads på din knallert. Desværre, disse sæder var ofte lavet ved hjælp af billige vinyl og de rive og forværres ganske let, især hvis knallerten har været ubrugt i en længere periode. Hvis du ikke tør at miste din oprindelige knallert plads, så er det tid til at inddrive sæde for at gøre det anvendeligt. Selv om det færdige produkt vil se en lille smule anderledes end oprindelige, vil det vare dig for, så længe du ride knallerten.

Instruktioner

• Fjern den gamle sæde dæksel. Brug tænger, tage ud hæfteklammer holder den gamle stof ned til sædet. Prøv dit bedste for at holde den gamle struktur intakt; du bliver nødt til at bruge som skabelon, når du skærer det nye stof til sædet.

• Spray sæde med klæbemiddel. Prøv at finde selvklæbende lavet til udendørs brug; du ønsker ikke det forværres over tid.

• Placer ned svamp skum på sædet for at sikre en komfortabel ride. Selv om det er op til dig hvilken type skum du bruger, er svamp skum, hvad bruges på næsten alle knallert og motorcykel pladser.

• Spore ud form af sædet på det nye stof. Brug af gamle stof til at oprette en disposition for dig at bruge. Ikke gå lige til kanten når sporing, så du kan altid cut off ekstra stof senere.

• Placer den nye struktur ind på sædet. Skub stoffet på svamp skum og flip-over sædet, forlader kanten stof udfoldet. Ved hjælp af limen, give din plads en anden spray, mens det er vendt. Nu fold kanten stof på kanten af sædet.

• Træk betrækket undervist omkring kanterne og bruger den korte pistol, omhyggeligt Hæft stoffet på plads omkring sædet. Normalt placerer du en hæfteklamme omkring 3 inches fra hinanden. Hvis der er nogen rester stof i slutningen af hæftning, skal du bruge din saks til at skære det ud.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at gøre denne reparation selv, er syning selskaber normalt glade for at inddrive sædet for dig.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com