Sådan indlæses en blækpatron til Hp Deskjet F4180 Printer

April 19

Sådan indlæses en blækpatron til Hp Deskjet F4180 Printer

Printere kan være lidt tricky, når du først begynder at bruge dem. Ændre blækpatronen får lettere over tid. Det vil være ligesom anden natur. Første gang er altid mere vanskeligt. Du ønsker at gøre sikker på, at du gør det rigtige. Plus du skal have den rigtige slags blæk.

Instruktioner

Sådan indlæses en blækpatron til Hp Deskjet F4180 Printer

1 Kontroller, at du har den rigtige blækpatron. På din printer bør der være et sted, der fortæller dig antallet af blæk du skal bruge. Diagrammet viser dig forskellige numre, som du kan bruge. Der er normalt fire eller fem du kan vælge fra. Hvis du forsøger at bruge en, der ikke går med din printer kan du beskadige den.

2 Kontroller, at printeren er slukket. Dette vil hjælpe dig med at undgå elektriske stød. Du vil også undgå at beskadige printeren. Det er sikrere, især hvis du er bare lære hvordan printeren fungerer. Når du er færdig med du vil være at se hvis hvad du gjorde arbejdet.

3 Følg diagram på printeren. Følg dette diagram præcis hvordan det viser. Der kun tre trin, og de er forholdsvis let. Forsigtigt tage ud den gamle printerpatron af let at trække. Indsæt den nye printerpatron ved at følge pilene. Sørg for at det klikker på plads. Vil du vide at det er i der lige når det klikker.

4 Tænd printeren. Du vil blive bedt om at køre en printer test og tilpasning. Hvis det ser godt og alt er selv, har du med held ændret din printerblæk i printeren DeskJet F4180. Hvis du løber ind i problemer Gentag processen over igen at tage sig af eventuelle ubesvarede trin.

Tips & advarsler

  • Genopfylde din blækpatron i stedet for at købe nye det er billigere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com