Hvordan at slippe af med pletter på bilen fra træer

November 2

Uanset om du parkere under et træ hver aften eller du har træer hvor som helst i nærheden af din garage, kan du ende med pletter fra blade på din bil maling. Bladene lander på din bil, og hvis de er våde eller bliver våd mens du sidder på malingen, de bliver hængende. Bladet bryder ned og begynder at nedbrydes på bilens overflade, at skabe pletter eller ætsning i de klarlak. En enkel vask og voks vil ikke fjerne disse pletter, men du kan slippe af med dem ved hjælp af et par flere materialer og en times tid.

Instruktioner

• Vask bilen med bil sæbe og en svamp. Dette vil ikke fjerne pletter, men det fjerner snavs og snavs så du kan starte med en ren overflade. Lad bilen skal tørre fuldstændigt.

• Anvende en øre-størrelse mængde væske gnide sammensatte på håndklæde eller bilens overflade over pletten. Forsigtigt gnide håndklæde i små, cirkulære bevægelser til at arbejde sammensat over pletten.

• Gnid sammensat over pletten, indtil pletten er væk. Overfladen ser kedelig, hvor stoffet blev brugt. Tør overskydende stof væk med et rent område af håndklæde.

• Anvende en øre-størrelse mængden af bil polsk til en ren microfiber håndklæde. Arbejde polske over den kedelig område, indtil det skinner igen.

Tips & advarsler

  • Sammensat ikke gnide i malingen, for mere end et par minutter eller efter pletten er væk. Hvis stoffet er overbelastet, kan det beskadige klarlak maling.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com