Sådan bruges en ti 83 plus graftegning lommeregner

May 3

Sådan bruges en ti 83 plus graftegning lommeregner

TI-83 Plus grafisk lommeregner er et nødvendigt redskab for enhver high school eller college-alderen studerende tager nogen avanceret niveau i matematik. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære at bruge de mest grundlæggende funktioner i din TI-83 Plus graftegning lommeregner med lethed, og sæt dig på din vej til en vellykket brugeroplevelse.

Instruktioner

Sådan bruges et TI-83 Plus graftegning lommeregner

• Tænd din lommeregner til og fra: I "On" og "Off" knappen de de TI-83 Plus Graphing Calculator er i virkeligheden den samme knap. Du kan sige: Vent! Jeg kan slå det let nok ved hjælp af knappen i nederste venstre hjørne af maskinen, men når jeg trykker på det igen, det vil ikke slukke! Har ingen frygt. Mød tasten "2". Dette er den lille gule knap i øverste venstre hjørne af lommeregneren. Bemærk, at lige over knappen "På" er ordet "Off" i gule bogstaver. Vi vil snakke om, hvad det betyder i et øjeblik. For nu, bare trykke på den gule "2nd", derefter tryk på "On"-knappen igen. Voila! Du har slukket maskinen.

• Med tasten 2.: Husk hvordan ordet "Off" blev skrevet i gul over knappen "På"? Det skyldes, at funktionen "off" af lommeregneren bruger den gule "2" tasten til at arbejde. Hvis hver knap havde kun én funktion, vil regnemaskine skulle være to gange sin størrelse at gøre alle de samme ting. Dette er grunden til de fleste af knapperne har mere end ét formål. For at få lommeregner til at udføre nogen af de funktioner, der er skrevet i gule ovenfor nøglerne, er alt du skal gøre først trykke på tasten "2". Derefter på knappen forbundet med funktionen. Det er så let!

• Ved hjælp af tasten Alpha: ud over de fleste af tasterne har flere funktioner, der tildeles dem, mange af dem også har bogstaverne i alfabetet tildeles dem så godt. Disse er beregnet til at blive brugt som variabler i ligninger og whatnot. De er skrevet i grønt over nøgler, de er tilknyttet. For at få adgang til alfabetets bogstaver, blot trykke på den grønne tast for "Alpha", og tryk derefter på knappen forbundet med det brev, du har brug for.

• Alpha lås: nogle gange, du skal måske skrive en hel ord, og trykke på "2" tasten før hvert bogstav kan blive ganske trættende. For at få adgang til "Alpha Lock"-tilstand, skal du bare trykke tasten "2" og derefter "Alpha"-tasten. Derefter kan du skrive i alfabetets bogstaver uden at trykke på tasten 2. længere. For at afslutte den alpha lock-tilstand, vil du dimply tryk "2nd" og "Alpha" igen, og din Lommeregner vil genoptage sin standardfunktioner.

• Ved hjælp af Enter-tasten: du har måske bemærket ved nu, at i modsætning til en normal fire-funktion regnemaskine, din TI-83 Plus Graphing Calculator ikke har en "=" knap. Funktionen lige er blevet tildelt til tasten "Enter", som du finder i nederste højre hjørne af regnearket. Når du indtaster et problem i regnemaskinen, vil du derefter slå tasten "Enter" for at fortælle lommeregner til at finde en løsning. Intet kunne være lettere end at.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com