Hvordan man kan overføre Data fra PC til PC Via et Crossover-kabel

November 27

Et crossover-kabel er en særlig type af Ethernet-kabel, der tillader dig at forbinde to computere sammen direkte uden at oprette forbindelse til et netværk eller internettet. Brug et crossover-kabel, kan du nemt overføre data fra PC til PC med blot et par klik. For at forbinde de to computere, skal du først ændre et par indstillinger på dem begge, så Opret en delt mappe, som brugerne af begge computere har adgang til.

Instruktioner

1 Tilslut den ene ende af crossover-kabel direkte til Ethernet-porten på den første computer. Tilslut anden enden i Ethernet-porten på den anden computer. Så snart du gør det, bør du se ender af kablet lys op til at indikere en forbindelse er blevet etableret.

2 Klik på knappen "Start" på en af computerne og klik på "Control Panel" mulighed for at åbne denne menu. Klik på søgeboksen og skrive i "netværk" og tryk "Enter." Du vil se et link til "netværks- og delingscenter." Klik på dette link for at ændre indstillingerne for netværksforbindelserne.

3 Dobbeltklik på ikonet mærket "Uidentificerede Network." Hvis du allerede kører computeren på et trådløst netværk, vil dette ikon læse "Flere netværk." Klik på den linje, der lyder "netværksregistrering og fil deling er slået fra." Klik på knappen "Skift" og derefter "Slå netværksregistrering og fil deling." Du kan blive bedt om at indtaste din adgangskode. Hvis ja, Skriv det i boksen betingelse og klik på "OK" for at fortsætte.

4 Vente på de to computere for at oprette en forbindelse. Når de gør, vil du se ikoner, der repræsenterer begge computere forbundet af krydskabel vises i vinduet "Netværk". Her kan du dobbeltklikke på hvert ikon for at få adgang til mapper og filer placeret på harddiskene i hver enkelt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com